Vyzeraju vyborne. Ja dnes buchty
Aj ja sa na ne chystám. Tiež by som poprosila recept.
Zajtra idem na ne 😉 Mali by to byť tieto...
https://varecha.pravda.sk/recepty/juhoslovanske...
@nojapredsa
@lejlla
Ahojte! Ďakujem za pochvalu 😊
Robila som konkrétne tieto, naozaj sú chutné, asi najlepšia plnka aku som robila. Trojhranky ostali krásne mäkké, plnka sa nevyliala a nevsiakla ako pri klasike (maslo,cesnak) určite stojí zato ich vyskúšať 😊 ja som ako tvrdý syr použila parmezán. Dobrú chuť😋
@nojapredsa
@nicicka
@lusyc
@lejlla
@oliverceky
@4stanka4
@luckabj82
@barus26
@adamikovalucia aj tie vyzerajú krásne, ja som robila buchty v utorok 😊
@dori92 prave sa mi pecie prva davka. A hadaj co - mne prvykrat vykyslo cesto tak, ze som ho citila v rukach ako penu! Strasne sa tesim, lebo ja a kysnute smw sa doteraz nekamaratili🙈 A to som sa bala, ci som dobre pochopila, ze kvasok sa robi v celom mlieku. Ale krasne mi to cesto vykyslo, a plnka je tiez chutna, manzel mi stihol trochu odjest 😂 O chvilu pridam fotku hotovych. Mame tu dvoch muzovych kamaratov, ideme pozerat na platne Elvisa, tak som sa rozhodla vyskusat tento recept - nech vinko nepiju nalacno 🙂




vyzeraju chutne.pridas recept?😊