Musí byt mrazený špenát? Môže byť aj čerstvý ? Ď.
Odpovedz
25. okt 2016
dusanplichta
autor@stanka6666 ani nie ! ved jasne ,že cerstvy je lepši len ho nejako rozmixovat trocha treba/posekať
Odpovedz
25. okt 2016
dusanplichta
autor@ancovec iba jemne pre chuť 🙂
Odpovedz
25. okt 2016
@dusanplichta ďakujem
Odpovedz
25. okt 2016
@dusanplichta ja ze to ma aj daky pre mna neznamy nutricny vyznam
Odpovedz
26. okt 2016
dusanplichta
autor@ancovec samozrejme áno, ved určite všeobecne zdravé učinky jablčneho octu su známe 🙂
Odpovedz
26. okt 2016
@dusanplichta a to aj napriek tepelnej uprave?
Odpovedz
27. okt 2016

mňa v recepte zaujal jablčný ocot.....aký to má význam?