icon
11 / 275
Bábovka zo špaldovej múky
avatar

@eikenella aj na babovku receptik...dakujem

Odpovedz
25. sep 2015
avatar

@zt pravda, autorkou je patricijkaa, tu je rp.:
2 vajcia, 1/2 hrnčeka trstinového cukru, 1/3 hrnčeka roztopeného kokosového oleja, 1 hrnček vody, 2 ČL vínneho kameňa (prášok do pečiva)
1,5 hrnčeka celozrnnej hladkej špaldovej múky, 1/2 hrnčeka kokosu
2 hrste čerstvých jahôd,
V mixéri vyšľaháme vajcia s cukrom do peny. Pridáme olej, vodu a všetky sypké suroviny, zmiešané dokopy. Do vymiešanej zmesi jemne vmiešame na kocky nakrájané jahody. Pečieme pri teplote 180 °C asi 40 minút, ideálne v silikónovej forme na bábovku. Formu vymastíme kokosovým olejom a vysypeme múkou. Táto rýchla hrnčeková bábovka určite zachutí vašim hosťom alebo vám spríjemní raňajky či desiatu

môj dodatok, netreba dať mrazené ovocie, treba použiť čerstvé 🙂

Odpovedz
25. sep 2015
avatar

@eikenella dik moc...postupne mozes popridavat aj vsetky ostatne receptiky...lebo ked sa k nim prepracujem, ak tak sa ta na ne opytam...🙂

Odpovedz
25. sep 2015
avatar

@zt postupne asi budem recepty doplnam, len ich je vela. tak tak na etapy. no moja chyba, nemala som si vymazat povodne albumy 😀 ale tesi ma, ze recepty zaujali 🙂

Odpovedz
26. sep 2015