icon
20 / 275
Ryžový nákyp z ryže Basmati s čokoládovo avokádovou perinkou
avatar

500 g ryže basmati uvariť v 1 litri mlieka so štipkou soli, do teplej ryže primiešať 40 g kravského masla, 80 g trstinový cukor, 3 žĺtky, sneh z troch bielkov, do hmoty primiešať hrozienka, zapekaciu misu vymastiť, vrstviť ryžu, ovocie, piecť 40 minút na 180 stupňov
čoko perinka: 1 zrelé avokádo, 1 banán, 1-2 PL kakao a sladidlo

Odpovedz
26. sep 2015
avatar

@eikenella cim mozem nahradit tu coko perinku nemam avokado a moze ist aj klasicka ryza aky je rozdiel medzi tou basmati

Odpovedz
8. okt 2015
avatar

@cajus jasne, aj z klasickej ryze, obycajny ryzovy nakyp. basmati ma taku orieskovu chut a je vyzivnejsia ako obycajna biela. no a coko perinku? tak bude ryzovy bez nej, ved to nevadi.. bude len ovocie, hrozienka, nejaky sirup alebo navrch zapiect sneh z bielkov

Odpovedz
8. okt 2015
avatar

@eikenella diky nevedela som co zajtra na obed tak bude toto diky aj za tvoj blok

Odpovedz
8. okt 2015
avatar

@cajus nie je zaco 🙂 ja sa zajtra chystam piect. a asi vecna dilema zien, co varit pri odpovedi rodiny typu: to je jedno, uvar/upec , co chces 🙂

Odpovedz
8. okt 2015
avatar

Uzasneee

Odpovedz
9. okt 2015
avatar

@galioska ďakujem pekne, ale je to len ryžový nákyp 🙂

Odpovedz
9. okt 2015
avatar

@eikenella neva alezdravsia varianta a pre sportovca inspirativne, ba buduci tyzden skusim !!

Odpovedz
10. okt 2015
avatar

@galioska ďakujem za pochvalu, tak nech chutí a sa vydarí 🙂

Odpovedz
10. okt 2015
avatar

@eikenella zajtra idem na to snaaad, nemam tolko casuuuuy, vyhovaram sa 🙂) ale taku chyt mam ze az, inak vsetko vsetko uzasne tesim sa ze som na teba natrafila xi

Odpovedz
14. okt 2015
avatar

@galioska moja ucta 😉

Odpovedz
14. okt 2015
avatar

Ďalšia dobrotka od Vás, síce bez hrozienok a kravského mlieka, lebo som nemala doma, ale bola to mňamka 👍🏻 ďakujem za receptyyyy, teším sa na ďalšie

Odpovedz
21. jún 2016
avatar

@lenka0714 aj ja sa tesim, ze chutia 🙂 ste mi pripomenuli tofu pizzu, tak ju dnes kuchtim na veceru 🙂

Odpovedz
21. jún 2016