icon
6 / 275
Malinový brownies
avatar

Mozem receptik?

Odpovedz
10. jan 2016
avatar

@bejuskalacinko pravda, pod kazdu fotku pridavam recept, len trochu neskor. ale toto je z kuchyne lidla od polakovej

Odpovedz
10. jan 2016
avatar

Dakujem pekne

Odpovedz
10. jan 2016
avatar

ako sa ti to pacilo, ja som ho robila v lete a este mesiac sme dojedali som dvojitu davku robila.navrchu máš čo?

Odpovedz
10. jan 2016
avatar

čokoládový korpus: 100 g kryštálového cukru a 100 g masla rozpustiť v miske vo vodnom kúpeli. pridať 200 g 52% čokolády nasekanej na menšie kúsky, za občasného miešanie nechať rozpustiť a vychladnúť. Do vychladnutej zmesi po jednom metličkou zašľahávať 4 vajíčka izbovej teploty (aby sa nezrazili), potom po lyžiciach pridať 3 lyžice hladkú múku
tortovú formu vystlať papierom na pečenie, piecť na 180 stupňov 20-30 min
- na fotke je tortová formy srdce 17 cm, stačí spraviť cesto len z polovičnej dávky
plnka: 250 g tvarohu, 250 g mascarpone spolu vyšľahať na nízkych otáčkach, na rozriedenie hmoty priliať 100 g nevyšľahanej 30 % smotany, 1 vanilínový cukor a 1 PL pomarančovej kôry
krém z ovocia: mrazené ovocie (asi 200 g do mojej 17 cm formy) nechať rozpustiť v hrnci, potom priliať v 100 ml vody rozpustených vanilkový puding, miešať a uvariť hustý ovocný krém (podľa kyslosti- sladkosti ovocia pridať aj cukor)
- nechať cez noc stuhnúť v chladničke
- recept A.Polákovej Kuchyňa Lidla

Odpovedz
10. jan 2016
avatar

@jkatarina nám chutil, robila som pre návštevu dnešnú, len 17 cm tortovú formu a už ho niet 🙂 na vrchu je mrazené ovocie s pudingom rozpusteným vo vode a uvarených na ovocné krém. a vám prečo nechutil?

Odpovedz
10. jan 2016
avatar

@eikenella nie ze nechutil bolo ho velmi vela a ja som prvý krat robila taketo niečo silno čokoladove a sýte to bolo riadne

Odpovedz
10. jan 2016
avatar

@jkatarina jaj, jasne, ved dvojnasobnu davku. tak toho bolo pozehnane 🙂

Odpovedz
10. jan 2016
avatar

Bol vynikajuci,dakujeme :-*

Odpovedz
11. jan 2016
avatar
Odpovedz
11. jan 2016