icon
86 / 275
Tvarohový koláč s korpusom zo špaldových pukancov
avatar

50 g špaldových pukancov (dajú sa bežne kúpiť v DMke alebo v obchode so zdravou výživou, ale už aj v hypermarketoch) zmiešať s 1 popučeným banánom
hmotu vtlačiť do malej formy na pečenie (ja som do ráfika 20x15cm),
plnka: 300 g tvarohu zmiešať so 4 PL hustého bieleho jogurtu (aby plnka neskôr netiekla), pridať 60 g kokosu, 1 odmerkou proteínu (nemusí byť), 2 PL medu (alebo iné sladidlo podľa preferencie), vyliať na pukancovú vrstvu
poleva: podľa veľkosti formy rozpustiť nad parou 50-100 g tmavej čokolády (ja som dala 42%) s 2-4 PL mlieka
nechať v chladničke stuhnúť
- z knižky fitrecepty II, originál recept korpus bol z ryžových chlebíkov

Odpovedz
29. jan 2016
avatar

@eikenella vyzerá to výborne, vďaka! 👌

Odpovedz
29. jan 2016
avatar

@dizu je naozaj chutný a u nás sa už zjedol 😀 zajtra môžem znova niečo piecť 🙂

Odpovedz
29. jan 2016
avatar

@eikenella ahoj aky protein pouzivas? Dakujem

Odpovedz
29. jan 2016
avatar

@ella282 ja mam obycajny vanilkovy z DMky 🙂

Odpovedz
29. jan 2016
avatar

Diky.

Odpovedz
30. jan 2016
avatar

Dievcata,co ine by som dala na spodok? Nic tsketo nemam...

Odpovedz
3. feb 2016
avatar

@amima no na nepecene ma nenapada nic, na pecene nejaky korpus z ovsenych vlociek, ale to uz bude potom cheesecake

Odpovedz
3. feb 2016