Domáce musli tyčinky
prosím ťa čím by si nahradila čokoládu? Tú nechcem deckám dávať a všetko čo jem ja, zrazu chutí aj im 😀
Odpovedz
3. feb 2016
eikenella
autor@valilienka2 vynechaj, popripade za nejaky typ semiacok zamen 🙂
Odpovedz
3. feb 2016
eikenella
autor@monikanikol skus, chvalila uz aj cajus a 1bambulka1, ze su fajne 🙂
Odpovedz
3. feb 2016
eikenella
autor@katarinka_brnka pravda, aj ja tak davam
Odpovedz
6. feb 2016
eikenella
autor@katarinka_brnka veru, u mna tiez nejak tak 🙂
Odpovedz
7. feb 2016
eikenella
autor@katarinka_brnka a co sa potom mrvili, ked si ich stahovala dole? mne sa neprilepili o papier, slo to lahko dole
Odpovedz
10. feb 2016
eikenella
autor@katarinka_brnka tak ak chces, nabuduce mozes pomastit papier na pecenie, uz by sa nemali prilepit. alebo ich piect len 20 minu, ak si dlhsie
Odpovedz
10. feb 2016

1,5 hrnčeka ovsených vločiek, dve hrste hrozienok, dve hrste sekaných vlašských orechov, 5 PL jablkové pyré, 3-4 PL medu, 25 g posekanej tmavej čokolády
pol hrnčeka ovsených vločiek zomlieť, zmiešať všetky ingrediencie, dať do menšej zapekacej formy (ja som dala do ráfika na plech s papierom na pečenie cca 20x25 cm)
piecť na 170 stupňov 20-30 min (ja 20 min)
krájať po vychladnutí
z knižky Fitrecepty II
podľa mňa výborné musli tyčinky, nechutia mi tie, kde sa používa banán, prídu mi mäkké a mazľavé. Tieto sú tvrdé ako z obchodu, len menej sladké, také pre nás ženy do kabelky na chrumkanie počas cesty 🙂