korpus: 200 g mleté vločky jemné ovsené, 100 g roztopené maslo, cukor podľa chuti, všetko spolu zmiešať, natlačiť do tortovej formy vymastenej 25 cm, piecť na 180 st. 10 min. plnka: 500 g jemný tvaroh, smotana na šľahanie, cukor podľa chuti, sušená citrónova kôra 1 PL, broskyňový kompót (1 zaváraný pohár alebo 4 čerstvé broskyne), 1 balíček želatíny broskyne rozmixovať na pyré, smotanu zahriať a rozmiešať v nej balík želatíny, tvaroh vymiešať s cukrom, pridať broskyňové pyré, citrónovú koru aj šťavu, ak máme čerstvý citrón , nakoniec primiešať smotanu so želatínou, naliať na korpus a nechať zachladiť
korpus: 200 g mleté vločky jemné ovsené, 100 g roztopené maslo, cukor podľa chuti, všetko spolu zmiešať, natlačiť do tortovej formy vymastenej 25 cm, piecť na 180 st. 10 min.
plnka: 500 g jemný tvaroh, smotana na šľahanie, cukor podľa chuti, sušená citrónova kôra 1 PL, broskyňový kompót (1 zaváraný pohár alebo 4 čerstvé broskyne), 1 balíček želatíny
broskyne rozmixovať na pyré, smotanu zahriať a rozmiešať v nej balík želatíny, tvaroh vymiešať s cukrom, pridať broskyňové pyré, citrónovú koru aj šťavu, ak máme čerstvý citrón , nakoniec primiešať smotanu so želatínou, naliať na korpus a nechať zachladiť