icon
51 / 264
Bielkovinovo tuniakové pizza cesto
avatar

a aj tuto na cesto... dakujem

Odpovedz
25. sep 2015
avatar

@lindush123 chuťovo je pizza výborná, rp: 2 bielky vyšľahať na sneh, pridať 1 konzervu tuniaka ( zliať z oleja), hmotu rozotrieť na plech na papier na pečenie, dať oblohu a piect na 180 stupňov 20 minút 🙂
a nech chutí 🙂

Odpovedz
25. sep 2015
avatar

to vazne? Musim vyskusat 🙂

Odpovedz
17. dec 2015
avatar

@zitaje mne chutí veľmi 🙂 aj karfiolové, cuketové, tofu cesto, cesto z ľanových semiačok je také suchšie, a dobré je aj cesto z otrúb

Odpovedz
17. dec 2015
avatar

Ja som robila len polentovu pizzu (teda okrem klasickej) asi idem v najblizsich dnoch experimentovat 😀

Odpovedz
17. dec 2015
avatar

@zitaje tak tú som pre zmenu nerobila ešte ja 🙂

Odpovedz
17. dec 2015
avatar

perfektny album, smiem sa spytat, cim je potrete cesto? dakujem🙂

Odpovedz
3. feb 2016
avatar

@lenkakika dakujem pekne 🙂 moj domaci kecup

Odpovedz
3. feb 2016
avatar

@eikenella bude velky pruser ked dam kupovany?

Odpovedz
3. feb 2016
avatar

@lenkakika ale co by, nebude 🙂 jedno bude zdravsie (cesto), druhe nezdravsie (kupovany kecup). nabuduce mozes v obchode pozriet nejaky ,,bio,, - ale mne sa velmi rychlo z DMky od Alnatury pokazil v chladnike, tak bol asi fakt kvalitne bio, lebo to sa mi nestalo ani s mojim domacim otvorenym kecupom 😀 aj tak lepsie ako pizza z bielej muky 🙂

Odpovedz
3. feb 2016