Cuketová pizza
aj ja ju mam dnes na obed .-) vyborna pizza
Odpovedz
26. nov 2015
eikenella
autor@11moncsike44 ano, vsetky su chutne 🙂 aj karfiolova, tuniakovo-bielkova, otrubova, z tofu 🙂
Odpovedz
26. nov 2015
eikenella
autor@zuzkakorienok dobre, drzi formu, nerozpada sa. ja robievam aj karfiolovu, ani s tym nemam problem. karfiolovu zo suroveho karfiolu a cuketovu nechat postat aspon desat minut a dobre vyzmykat treba
Odpovedz
4. jan 2016
eikenella
autor@zuzkakorienok tak ak vies, ze ti dobre pecie rura, tak bude problem tam 🙂 tu v albume mam aj karfiolovu pizzu, mozes skusit podla toho receptu
Odpovedz
4. jan 2016

1 nastrúhaná cuketa, posoliť, nechať postáť, aby pustila šťavu, dobre vyžmýkať, zmiešať s 200 g nastrúhaného syra (npr.eidam), soľ, korenie na pizzu
dať piecť do rúry do vymastenej formy na 200 stupňov 10-15 minút, potom uložiť oblohu a dopiecť ešte 10 min