icon
8 / 31
avatar

prosim Vas táto torta je zložitá? chystá, sa prvýkrát piect tortu a táto vyzerá velmi dobre...

Odpovedz
23. sep 2014
avatar
elad7
autor

@silvinaka nie je zlozita, mramorovy korpus a cokoladova plnka aj ozdoba zo zvysku plnky. To bola prave taka rychlovka

Odpovedz
23. sep 2014
avatar

aj najdem niekde presny recept...ste zlatá., dakujem

Odpovedz
23. sep 2014
avatar
elad7
autor

@silvinaka aku velku formu mas ?

Odpovedz
23. sep 2014
avatar

@elad7 priemer 24cm

Odpovedz
23. sep 2014
avatar
elad7
autor

@silvinaka korpus .... rozdelit 5 vajičok, bielka vyslahat do tuha, pridat 5 lyzic kr cukor a slahat dalej potom pridat 5 lyzic muky a jemne zamiesat uz iba metlickou neslahat. Cesto rozdelit priblizne na polovicu, do jedneho pridat cca rovnu lyzicu kakaa a zamiesat. Do formy dat na dno papier na pecenie a boky nepotierat. Do stredu formy dat lyzicou z bieleho cesta na to lyzicu tmaveho a takto striedat az sa vsetko cesto minie. Peciem pri teplote 170 stupnov 45 min az jednu hodinu. Hotovy korpus necham trocha vychladit, potom nozom obrezem boky , otvorim rafik a vyklopim.

Odpovedz
23. sep 2014
avatar
elad7
autor

@silvinaka zabudla som po pridani cukru a asi 7 minutovom slahani pridas zltka preslahas to a potom muku

Odpovedz
23. sep 2014
avatar
elad7
autor

@silvinaka plnka - uvaris tri cokoladove pudingy a 150 g cukru vychladis a preslahas mix. Vyslahas 200 g masla ma mat izbovu teplotu, pridas rozpustenu a vychladenu coko 200 g. Do tohto cokoladoveho masla pridavas po lyziciach puding a slahas. Mnam

Odpovedz
23. sep 2014
avatar
elad7
autor

Korpus rozrezes na dva alebo tri platy a plnis , pozeram, že som dala do plnky aj jahody alebo mozes banany

Odpovedz
23. sep 2014
avatar

@elad7 tak toto bol postup presne premna...dakujem krasne, hadam sa podari 🙂 ešte sa spytam tie tri čoko poudingy normlane v liter a pol mlieku uvarim...?

Odpovedz
23. sep 2014
avatar
elad7
autor

@silvinaka nie, staci liter aby boli hustejsie

Odpovedz
23. sep 2014
avatar

@elad7 velke dakujem.... 🙂

Odpovedz
23. sep 2014