icon
35 / 354
piskóta korpus,plnka je mliečna čokoláda,poťahovka je s cukríkov marschmalov
avatar

mozem sa opytat co davate pod potahovku? aky krem? asi nie ten maskarpone alebo smotanovy .....netopi sa vam potom potahovka???? dakujem za odpoved

Odpovedz
8. jan 2015
avatar
enatko
autor

@lusia181 ten istý,ktorým plním tortu

Odpovedz
9. jan 2015
avatar
enatko
autor

@lusia181 ale doporučujú vymiešať maslo s práš.cukrom a potom ešte tenkou vrstvou potrieť už potretú tortu

Odpovedz
9. jan 2015
avatar

ved preto sa pytam ja davam to maslo s praskovym cukrom lebo som pocula ze sa torta roztopi........takze vam to teda drzi aj so smotanovou plnkou? vyskusam teda 🙂

Odpovedz
9. jan 2015
avatar
enatko
autor

@lusia181 áno,ja používam iba plnku,ale na potretie celej torty iba veľmi máličko,len aby sa prilepila poťahovka,takže je vidieť aj korpus

Odpovedz
9. jan 2015
avatar

dakujem teda vyskusam 🙂

Odpovedz
9. jan 2015