Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    epsonka45
    13. nov 2016    Čítané 220x

    Ako rodinka B. testovala DM box

    Keď som komentovala prispevok o testovaní DM boxu tak som s malou dušičkou dufala,že mohlo by sa šťastie usmiať aj na nás. Samozrejme volal kuriér,že veziem Vám balíček.Vravim nie som doma,že teda chvíľku počká. Balíček prebral moj sused a vravi mi,že to tam mám? A ja,že prekvapko.

    Obidve dcerky pri rozbaľovaní nemohli chýbať.

    Prvé čo sme testovali bola hračka do vody.Mladšiu dcérku zaujala a hrala sa s ňou aj vo vode a aj mimo nej.

    Potom sa staršej dostala do ruky ovocna výživa.Ani som nestihla ochutnať. Tak asi ako väčšine deti chutila. My kapsičkové výživy nosíme stále pri sebe.Takže budeme kupovať aj naďalej.Za nás ánooooo.

    Osviežovač textílií ten sa mi prvýkrát dostal do rúk až v DM boxe. Prekvapila ma príjemná vôňa,ktorá pretrvala par hodín. Pred nečakanou návštevou super pomocník.Sice po nastriekaní zostali viditeľne mokré kvapky ale do pár minút boli preč. Sklamaná som bola hlavne s toho,že pri rozprašovaní mi dosť stekalo po ruke. Ale ako núdzové riešenie super.

    Denkmit prací gél na čierne. Prekvapila ma jemná vôňa nebola vôbec preražajúca,dráždivá. Do pračky som vložila staršie čierne veci. Po oprati som bola milo prekvapená,že bola čierna farba aj oživená a prádlo voňalo ešte pár hodín po opratí. Len škoda,že vôňa nepretrvala dlhšie. Určite ho budeme používať aj nadaľej.

    Balea hydratačný koncentrát. Po otvorení krásna vôňa pripominajúca pánsku ale take ja môžem. Naniesla som obsah kapsule na tvár.Na pleťi mi zostal ako keby tenučký ochranný film. Pokožku som mala uplne jemnulinku. Určite pokračujeme v použivaní aj nadaľej.

    Kúpeľ na nohy. Asi jedna s najviac veci z boxu,ktorá ma najviac prekvapila. Krásna vôňa. Po nasypaný do vody rýchlo rozpustnné. Teda moje nôžky si to veľmi užili.Po kúpeľi mi zostali moje mierne stvrdnute päty makulinke a dali sa krasne opilnikovať.Na tieto dlhé večere super. Za mňa ánooooo.

    Balea pleťový krém vanilka-kokos. Za mňa osobne moc nie. Nemám rada vanilkovú vôňu. Bolo tam ciťiť len vanilku a žiadny kokos. Ale oceňujem to,že  sa krém veľmi rýchlo vpil,nezanechal mastný film na pokožke.Na druhý deň bola ešte miestami ciťiť vôňa vanilky.

    Balea Voda po holení. Milujem pánske vôňe. Muž ma dosť citlivú pokožku. Po nanesení vody zhodnotil jej chladivé účinky a príjemnú vôňu. A prvýkrat sa nevyhadzal s vody po holení,ktorú už roky používa. A povedal,že využije aj na bežný deň na tvár.

    Vôňa do auta. Nie som zastancom týchto vôňí pretože mňa strašne s toho bolí hlava. A hla pri tejto vôňi nič žiadna bolesť hlavy. Vôňa nebola žiadny prečistovač nosu ako iné druhy. Dala sa zniesť aj po dlhšej ceste autom. Len škoda toho labilnejšieho držiaku. Pri tejto vôňi do auta zostaváme.

    Termoska. Za mna ánoooo. Na naše jesenné práce na záhrade a von na prechádky ako stvorená. Čaj vydržal celé hodiny horúci. Poobede nalievany horúci a po 4 hodinách taktiež. Večer už bol teplý. Praktická vec na naše cesty. Farba lahodiaca mojmu oku.

    Pomazánka tekvica,zázvor,pomaranč. Za mňa osobne ánooo.Za zbytok rodiny nieee.Nie su zastanci takýchto chuťí a kombinacií ako bola táto. Pre mňa vyvážená kombinácia ingrediencií. Zjedla som ju sama. A určite si ju kúpim ešte keď budem mať najbližšiu cestu do DM.

    DMBio olivový olej. Tak tochto pomocníka si v kuchyni určite nechávame. Jemnulinká vôňa žiadna umelina. Použili sme do šalátov aj na bežné varenie. Daľši produkt,ktorý si pojdeme kúpiť znova.

    Silonky kedže to nebola moja velkosť. Kamarátka otestovala. A farba jej prekážala taká zvláštna. Ale svoj účel splnili ako mali.

    Ďakujeme,že sme sa mohli zúčastniť toho testovania DM produktov.