icon
106 / 184
jahody vo vlastne šťave
avatar

super 🙂 ako to robíš? vrstva jahôd vrstva cukru?? ja som doteraz zavárala klasicky, a neviem prečo, ale kazili sa.... toho roku chcem vyskúšať takto-vo vl. šťave 🙂

Odpovedz
2. jún 2014
avatar

robila som tiez prvy krat lebo vzdy sa mi tiez kazia.od oka som jahody zasypala krystalovym cukrom.na druhy den som dala do poharov aj so stavou a lyžičku rumu a zavrela.sterilizovala asi 15 minut.tiez som zvedava co z toho bude.

Odpovedz
2. jún 2014
avatar

vyskúšam aj ja, deti to maju radi na puding 🙂

Odpovedz
2. jún 2014
avatar

Ahoj 🙂 no ako jahody u teba? ja som dnes svoje vyhodila :( Zo siedmych fliaš mi ostala jedna. Tak som prišla na to, že bez chémie to asi s jahodami nepôjde :(

Odpovedz
30. jún 2014
avatar

@siika som mala na skusku 3 a jeden zjedeny a ostatne dobre...

Odpovedz
1. júl 2014