icon
1 / 1
avatar

Moja mama ju nakraja na mensie kusky a povari par minut vo vriacej osolenej vode. Vychladnute mrazi

Odpovedz
17. júl 2020
avatar

to je škoda mraziť, čerstvá je najlepšia. V chladničke ti vydrží aj 1-2 týždne a treba spotrebovať... ja som to raz skúsila mraziť, ale mne to už potom nechutilo-
ak nutne potrebuješ mraziť, asi by som ju nachvíľku povarila, schladila a zamrazila.

Odpovedz
17. júl 2020
avatar

Ano, nakrajas a nechas prejst varom, vychladne a mozes si naporcovat do mraznicky 🙂

Odpovedz
17. júl 2020
avatar

Blanšírovať.

Odpovedz
17. júl 2020
avatar

moja mama len očistí (konce), nakrája a zamrazí. často som jej pomáhala a fazuľku (prívarok) som potom jedávala...

Odpovedz
17. júl 2020
avatar

Ja tuto fazulku zavaram a potom z nej uvarim polievku

Odpovedz
17. júl 2020
avatar

Obvar nakrájanú alebo zavarit do fliaš mi len mrazime keďže mala nemôže ocot

Odpovedz
17. júl 2020
avatar

ocistim konce,nakrajam ako chcem , oblansirujem a sup do.mrazaku,na polievku,omacku ci k masu je super aj mrazena. na gril iba cerstva.
a ta co mas je zlta, ta je chutnejsia na polievku, zelen a fialova je topka na grile s cesnakom.

Odpovedz
17. júl 2020
avatar
evajt
autor

Žienky druhu várku som dostala 😄
Ešte raz vďaka za rady, idem si to spracovať do mrazáku

Odpovedz
24. júl 2020