icon
143 / 326
avatar
fadama
autor

swiss robim 1bielok+55gcukor kryšt.vyšľahať nad parou do tuha potom prešľahavať kým vychladne a vyšľahať s 80g masla na hustý krem
pribináč.krém 1smotana šľah.33% cukor prášk.podla chuti+ole puding vanilk.alebo čoko a 250g jemný tvaroh ja robim väč.2 dávky a používam jemný tvaroh z lidla v tom vedierku

Odpovedz
23. máj 2018
avatar
fadama
autor

recept na gastanovy krem:
uvrím puding ZL-klas 300ml mlieko a vychladnuté potom vyšľahať s pol masla a jedna kocka mrazené gaštanové pyré a prášk.cukor pridať podľa chuti všetko musí mať izbovú teplotu

Odpovedz
19. okt 2018
avatar
fadama
autor

recept na malinovy krem
buď robím s bielou čokoládou alebo bez, táto bola bez...mascarpone, smotana na šľahanie, tvaroh, práš.cukor, troška limetky, čerstvé maliny popučené vidličkou. Gramáže vačšinou 1:1..
keď robím s bielou čoko...tak si urobíte malinovú ganache, cez noc stuhne a na ďalší deň pridám mascarpone, smotanu na šľahanie, cukor práškový

Odpovedz
9. máj 2019