
13 / 127
Kokosky. 8 bielkov, 55 dkg kryš. cukru, 25 dkg kokosu. Všetko spolu miešame nad parou asi hodinu (len varechou, nie mixérom). Potom tvarujeme pyšteky alebo guličky, uložíme na papier na pečenie a pečieme na nižšej teplote (cca 100oC).
fattamorgana
autor@lucialev ahoj. napísala som ho k obrázku. Ja ich po upečení spájam s lineckými kolieskami (džemom a maslovo-kakaovou plnkou) a spodky obaľujem v čokoláde
Odpovedz
17. dec 2012
fattamorgana
autoraj sú 🙂
Odpovedz
17. dec 2012
fattamorgana
autornie, netreba v kuse miešať. to len tak občas, nech to všetko do seba prejde. a nech na spodku neprihorí. vyjdú asi tak 2 plechy, podľa toho, aké veľké robíš. a ozaj, po vypracovaní dať rýchlo na plech a do trúby, aby tie bielky tak nestiekli a neboli mazľavé.
Odpovedz
18. dec 2012
Môžem Vás požiadať o recept? Ďakujem