icon
11 / 630
Torta č.11, čoko korpus, malinový a čokoládový pudingový krém, malin, ganache, 4,2 kg
avatar
flafly
autor
Odpovedz
27. mar 2016
avatar
flafly
autor
Odpovedz
27. mar 2016
avatar
flafly
autor
Odpovedz
27. mar 2016
avatar
flafly
autor

Foto v reze spodne poschodie

Odpovedz
27. mar 2016
avatar

Aj si prosim ta nejako vystuzila ten spodny rez prosim ta? Robim casto nahe torty a len teraz prvy krat sa chystam urobit poschodovu malej na narodeniny a bojim sa aby sa mi to neprepadlo 😞

Odpovedz
26. aug 2016
avatar
flafly
autor

@nikushka12 no treba určite vystužiť. Neprepadne sa, ale môže vrchný korpus veľmi tlačiť na spodný a akoby vytláčať zo spodného krém. Vystrihni si z kartónu kruh - priemer vrchného poschodia, možno o pol centimetra menší. Obal ho do potravinárskej fólie. Do stredu spodného korpusu strč 5-6 slamiek, rozlož ich do kruhu, aby sa potom mala kde rozložiť váha vrchného korpusu, do slamiek vlož špajdle a zrež na výšku korpusu. Potom už len polož na výstuž ten obalený karton a na to vrchný korpus.

Odpovedz
26. aug 2016
avatar

@flafly dakujem pekne za rady. Nejako takto som to aj planovala len som spekulovala nad tym kartonom ale potravinarska folia ma vobec netukla 😊 presne toho sa nakviac bojim aby sa mi plnka nevytlacala von. No snad to dobre dopadne 😊 este raz dakujem za radu 😉

Odpovedz
26. aug 2016