icon
1 / 1
avatar

netráp sa, aj tak sa to len zje (ak to teda nie je že na predaj alebo čo). a ja by som si teda kľudne dala pár kúskov, mne by nevadila ani popraskaná poleva. garantujem , že ani omrvinka by po mne neostala 😂 takže keď pôjdeš okolo, kľudne prines na ochutnávku 😅

Odpovedz
21. jan 2025
avatar
flavica
autor

@puertorico zje sa, to je jasne, ale zakazdym mam na to nervy. a to toto je este celkom uspesny pokus 😀

Odpovedz
21. jan 2025
avatar

vsak nie je az taka popraskana 😀 uz som videla horsie

Odpovedz
21. jan 2025
avatar
flavica
autor

@timetotime ja tiez 😀 akurat som pisala, ze teraz je to este fajn, ze tento pokus celkom vysiel. uz som skusala nakrajat aj stuhnute, aj este scasti riedka poleva ked bola...

Odpovedz
21. jan 2025
avatar

To sú zĺtkové? Ja som to v živote nekrájala. Ale skúsila by som horúci nož, najprv len vrch prekrojiť jemne a potom prejsť ešte raz prekrojiť spodok. Tak krájam čokoládu, neviem či by to rovnako fungovalo. Len mudrujem 😅🫣

Odpovedz
21. jan 2025
avatar
flavica
autor

@stentelse nevadi, vyskusat mozem 😂 ano zltkove su to 🙂

Odpovedz
21. jan 2025
avatar

Krajala si horucim nozom? Ci to nepomoze?

Odpovedz
21. jan 2025
avatar
flavica
autor

@maryetta nie, to som neskusala zatial.

Odpovedz
21. jan 2025
avatar

@flavica moja mamina vsetky zakusky kraja tak. Ze si do nadoby da horucu vodu a za kazdym rezom namoci noz. Tym je aj cisty. A aj horuci tak urobi lahsie ten rez.

Odpovedz
21. jan 2025
avatar

Takéto polevy (aj čokoládová, punčová...) sa vždy krájajú horúcim nožom. Vysoká nádoba s horúcou vodou, može tam byť namočených viac nožov, vždy vytiahnuť, utrieť, narezať, ponoriť do vody...

Odpovedz
21. jan 2025
avatar

Ako píšu baby vždy krájať horúcim nožom a ešte do polevy keď ju miešam dám 2PL oleja a ona sa potom neláme, vyskúšaj 🙂

Odpovedz
21. jan 2025
avatar

moja stará mama keď robila takéto tak si dopredu narobila ryhy do polevy kým nebola ešte úplne ztuhnutá. ale ja to nemám odskúšané, ja nepečiem, ale občas robila nožom a občas radielkom ...

Odpovedz
7. apr 2025