tak tie visne by ma odradili...dala by som si radsej tu namahu a vykostkovala ich. Ale ak vam to nevadi...
to naozaj niekto robi aj s kostkami? 😳
ale inak znie a vyzera velmi dobre 😊👌
To, ze pre najmensich som myslela ze je to zdrave co sa tyka kostok vsetky malinkej vyrezavam a ano este sa to pecie niekedy aj s kostkami 😀
@nikialexa receptik je nasledovny 100g datli (mozete ich rozsekat na pastu) da sa uz kupit aj hotova bio pasta, 100ml kokosoveho oleja alebo 100g masla ghi(niekto nemusi mat rad kokos.prichut),2vajcia, 1dcl mandloveho alebo ryzoveho mliecka, 100g spaldovej muky a 100g raznej muky, 1čl skorice, 1čl vanilk.extraktu, stipka soli, bezfosfatovy kypriaci prasok a visne alebo akekolvek ovocie 🙂 1 miska =vyslahame maslo/olej s datl.pastou, pridame vajicka, mliecko, vanilku. 2miska= muka, sol, skorica a prasok. 1 a 2 misku zmiesame a pridame ovocie. Piekla som cca 50minut pri 160stupnoch. 🥧
Ano hladka spaldova aj hladka razna 🙂
@nikialexa Ano hladka spaldova aj hladka razna 🙂

Vyzera fajnovo, len skoda, ze višne maju kôstky, treba dávať pozor na zuby 🙂