icon
1 / 1
avatar

my mame domaci, takze ked pisu pridajte cel hlavku 3 struciky su vela

Odpovedz
10. sep 2024
avatar

@viestta ano niet nad domaci cesnak alebo aj cibulu 🙏

Odpovedz
10. sep 2024
avatar

@gdulskadarina u nas raz bola svagrina, podujala sa robit cesnakovu pomazanku. Do kelimka tvarohu svacla celu hlavku cesnaku, vsak naucena robit s tym z obchodu. Tej miske islo bok vyvalit, ake to bolo silne 😅

Odpovedz
10. sep 2024
avatar

U mna by bolo z jedneho struciku jeden plátok 🫣

Odpovedz
10. sep 2024
avatar

No ono hlavne záleží aký cesnak. Nie len domáci a a obchodu. Aj v obchode sa dá kúpiť cesnak vypestovaný tu alebo v Česku. Čo nikdy nekupujem, je cesnak z Číny. Je málo výrazný, zato hodne ťažký na žalúdok, o to viac, keď chce človek dosiahnuť výraznú cesnakovú chuť a musí ho dať pomerne veľa.

Odpovedz
10. sep 2024
avatar

Ja mám v kuchyni dve zásady: pri slovenských receptoch z počtu strúčikov cesnaku uberám. Pri maďarských dávam o dosť menej červenej papriky, než píšu 😅

Odpovedz
10. sep 2024
avatar

@oblecenie99 A ja zas naopak. Aj vela papriky, aj vela cesnaku 😁

Odpovedz
10. sep 2024
avatar

@viestta ja praveze tiez mavam domaci a riadim sa aj tak obrazkom. Ale ja cesnak fakt lubim :D

Odpovedz
10. sep 2024
avatar

my máme tiež domáci a riadim sa obrázkom. Ale väčšinou ho surový nejem, varený/dusený/pečený po tepelnej úprave stratí svoju silu

Odpovedz
20. okt 2025