icon
1 / 2
repa s cesnakom, oliv.olejom ,balzamikom , cesnaom ,tymianom a orgeganom pecena v alobale ..
avatar

vraj je to velmi chutne, nemate recept?

Odpovedz
15. okt 2012
avatar
Odpovedz
15. okt 2012
avatar
gizmo22
autor

no kvetinka211 ma predbehla je to tusim presne ten recept..:D ja som dala suseny tymian a bazalku ale zo ziveho to musi byt hadam este lepsie :D

Odpovedz
15. okt 2012
avatar

@gizmo22 prave sa mi to pecie v rure, tak som zvedava 🙂 recept som hned hladala, lebo mi to vyriesilo problem co so 4 cviklami v spajzi ...

Odpovedz
16. okt 2012
avatar

@gizmo22 to nemala byt bazalka, ale balzamico ocot.
cerstva bazalka sa s tymianom a oreganom az tak nemiesa v takomto jednozlozkovom jedle.
recept je mysleny na ten tmavohnedy ocot robeny z cerveneho vina.
tak isto ako tip si mozes odskusat balzamikovy ocot pri peceni hribov

Odpovedz
16. okt 2012
avatar
gizmo22
autor

dala som tam ten ocot balzamicovy .. ale zmiesala som aj suseny tymian a susenu bazalku a dalo sa to jest : D.. bohvie ,ake by to bolo aj so zivou bazalkou : D

Odpovedz
16. okt 2012
avatar

@briketa @gizmo22
no nedopadla som velmi slavne s tou cviklou, aj ked inak sa mi zvykne v kuchyni darit 🙂 Dala som pekne balsamico, olivovy olej, cesnak, suseny tymian, sol a aj cervenu cibulku, zabalila do alobalu, ale ono sa to nechcelo upiect ... asi som mala dat vyssiu teplotu .. takto som to mala asi hodinu a pol na 180 stupnov a potom dalsiu takmer pol hodinu na 220, no katastrofa, stale tvrde ... potom sa to uz ako-tak dalo, ale muz na to pozeral ako na kamen z marsu, takze som varila este nudzovy nahradny obed 🙂 Ale mne to celkom chutilo, hoci neviem ci sa to toho este niekedy pustim :D

Odpovedz
17. okt 2012
avatar
gizmo22
autor

kvetinka211 a ako si to urobila poukladala cviklu a poliala olejom ,balzam a tak? lebo ja som si tu zarobila v miske vsetrko spolu a tu sviklu som v tom vymacala a este pocas pecenia som tam priliala olej tak to islo.. tak za 45 minut sa to dalo jest :D

Odpovedz
17. okt 2012