
1 / 2
repa s cesnakom, oliv.olejom ,balzamikom , cesnaom ,tymianom a orgeganom pecena v alobale ..
@kvetinka211 dakujem
Odpovedz
15. okt 2012
@briketa @gizmo22
no nedopadla som velmi slavne s tou cviklou, aj ked inak sa mi zvykne v kuchyni darit 🙂 Dala som pekne balsamico, olivovy olej, cesnak, suseny tymian, sol a aj cervenu cibulku, zabalila do alobalu, ale ono sa to nechcelo upiect ... asi som mala dat vyssiu teplotu .. takto som to mala asi hodinu a pol na 180 stupnov a potom dalsiu takmer pol hodinu na 220, no katastrofa, stale tvrde ... potom sa to uz ako-tak dalo, ale muz na to pozeral ako na kamen z marsu, takze som varila este nudzovy nahradny obed 🙂 Ale mne to celkom chutilo, hoci neviem ci sa to toho este niekedy pustim :D
Odpovedz
17. okt 2012
vraj je to velmi chutne, nemate recept?