@katka26021974
ahoj Katka!
Inšpirovala som sa a robila podľa receptu Adky - http://adkas-tastyfood.blogspot.gr/2011/08/visn...
ktorú ti odporúčam vrele 🙂
len do tej misky kde mali tuhnúť višne som vložila(ešte pred stuhnutím)časť z bielej plnky, ktorú som nechala stuhnúť v zmrzlinovom pohári(teda hocjaký je dobrý, ktorý má okrúhle dno) . Potom ako to ztuhlo som to vyklopila na kospus v obruči(alebo forme), na okraje obruče som naukladala ružové srdiečka(plochou stranou k obruči) a vyplnila bielym krémom.
Ako som si robila ten biely krém, trochu som z neho odobrala pridala trochu želatiny a takto naplnila silikónové srdiečka(z Ikea) . Tie som použila na vrch krému. Potom som zaliala želatínou(buď použiješ plátkovú a kvapneš do nej jednu dve kvapky červenej, alebo namiesto farbiva použiješ trochu z tej višňovej šťavy)
Na tie ružové srdiečka som použila trochu bielej plnky a trochu z višňovej(bez kúskov višní) pridala trochu želatiny a tiež naplnila silikónové srdiečka.
Tá priezračná dekorácia je z cukríkov(našla som priesvitný aj červený) dala na papier na pečenie na plech prikrila paierom na pečenie a položila druhá plech nato...pri 150stupňoch sa rozpustili a pekne vliali do seba(pozor sú veľmi krehké, ľahko sa zlomia. Ak máš prístup k isomaltu na nete si vieš nájsť iné techniky, kde nie je tak krehká a lámavá dekorácia kuk sem napr. : http://www.pinterest.com/astridvonbargen/sugar-...)
Asi sa to zdá byť zložité..no ja som vtedy mala čas na to(teraz s drobcami niet 🙂) No finta je v tom, že srdiečka, tú strednú časť plnky si urobíš ako prvé, aj s tou višňovou plnkou. (Ja som to robila večer, potom ráno korpus, lebo je tenký, rýchlo sa upečie aj vychladne, a ako sa dal použiť, všetko dala dokopy, a urobila tú vrchnú želatínu)
och zabudla som napísať, že tú bielu plnku, ktorou som vyplňala okolo višňového kopčeka, som ju nenaplnila až po vrch toto kopčeka, nechala som nech trochu trčí(pre ten efekt zhora).Takže biela plnka bola zahladená, na nej tie biele srdiečka a v strede vrcholok višňového kopčeka.tak som to zaliala tou ružovou želatinou...
@katka26021974 No jasné, nie každý má na to trpezlivosť a odvahu! robila som aj oveľa jednoduchšie torťule(najmä tie posledné) a za tie ti ručím, že ich zvládneš aj ty...keďže som ich pri dvojičkách spichla 🙂 Prajem krásny víkend!

Prosim ta, ak to nie je tajomstvo, ako si tuto tortu robila? Aj tiesrdiecka biele aj ruzove. Kukam na to ako puk. Parada