icon
165 / 695
bravcove stehno na sampinonoch,hrasku a smotane,tarhona
avatar

mňamka 🙂) môžem poprosiť recept? 🙂)

Odpovedz
18. sep 2013
avatar

ahoj aj mna by zaujimalo ako robis tarhonu 🙂 presne takto vyzera aj v skole a milovala som ju 🙂 no moja tak nevyzera je polepena a biela :( :( :(

Odpovedz
18. sep 2013
avatar
hava
autor

@corrosivo1
@zuzkakach kocky za chvíľu vám napíšem recepty len sa mi ide pomaly internet

Odpovedz
18. sep 2013
avatar

@hava na toto aj ja si prosim recept 🙂

Odpovedz
18. sep 2013
avatar
hava
autor

@corrosivo1
@nikinka104
@zuzkakach tak kocky tu máte recept🙂
Suroviny:1kg bravčového stehna,1 cibula ,1 strucik cesnaku,0,5kg šampiňónov,mrazeny hrasok a slahackova smotana
Postup:mäso si dobre umyjeme a nakrájame na väčšie kocky,v
Hrnci na oleji orestujeme cibuľu,cesnak,hrasok a šampiňóny ,potom pridáme masko ktoré osolíme dáme mleté čierne korenie posekanu petrz .vňať vsetko este podusime 10 minút podlejeme vodou pridáme hovädzí bujon ja dávam aj jeden zeleninovy a varíme do mäkká Jaj este k mäsu dám lyžicu mletej papriky aby to malo farbu,keď masko mäkké tak už len zahustim so zatrepkou (slahackova smotana a múka)🙂
A tarhonu robím tak že na oleji do hneda oprazim osolim ,podlejem vodou cca 2cm aby bola voda nad tarhonou a na miernom ohni varím kým sa voda neodpari a potom už len prikryjem na pol hodku 🙂

Odpovedz
18. sep 2013
avatar

@hava miesto mrazeného hrášku,možem aj konzervový pridať?

Odpovedz
16. aug 2015
avatar

vuau, toto bol nas dnesny obed, velmi chvalim bol fantastic

Odpovedz
11. okt 2015
avatar

dneska vyskusam dakujem za receptik 🙂

Odpovedz
10. mar 2016
avatar

dnes vyskušam, možem ktomu dať aj knedlu

Odpovedz
12. nov 2016
avatar

@corrosivo1 Treba ju poprazit najprv do hneda a potom zaliať vodou a varit do mäkká. Ak je mäkká premyt aspoň 2x

Odpovedz
1. okt 2019