icon
26 / 97
na dne sú piliny z dreva, nahrejú sa a tlejú, dýmia a údia..
avatar

Prosiiim,dávate pac nejaky?

Odpovedz
4. apr 2016
avatar

@barrborka soľ a čierne korenie posýpať ryby /niekedy potriem cesnákom, alebo dám aj vegetu ak ich len jeme a nezávaram/ nechať v chlade 24 hod . odstať a potom udiť ya 45 - 60 min sú hotové

Odpovedz
5. apr 2016
avatar

@helena56800 ja udim pstruhov, chovame vlastne .tak rada sa dozviem aj ine ostupy

Odpovedz
5. apr 2016
avatar

@barrborka pstruh je výborná ryba 🙂 ja takto udím kapra, pleskáč, karas aj uhora.

Odpovedz
5. apr 2016
avatar

@helena56800 kolko vydrží v chladničke? A nezakrýva pri udeni?len piliny davas zapálené pri jemnom dymeni?

Odpovedz
5. apr 2016
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

@barrborka áno je to počas udenia zakryté, len ked som pozerala, či hotové a odfotila som. áno len píliny, najlepšie bukové , nie z ihličnanovUdená v chladničke vydrží asi 10 dní, ale v pohode možeš dať aj zamraziť a po rozmrazení je výborná

Odpovedz
5. apr 2016