hustota tak akurát..
helena56800
autor@jajanicka13 robila som podľa priliženého receptu, ale varila som dlhšie lebo stále bol riedkavý. http://www.sefkuchari.sk/index.php?mk=1031
Odpovedz
16. mar 2016
Ďakujem pekne
Odpovedz
16. mar 2016
helena56800
autor@jajanicka13 ináč citron sa varí s kôrou preto, lebo prave citrusova kora je velkým zdrojom pektínu, ktorý sposobuje stuhnutie- hustnutie , ktoré je potrebné napr. aj pri džemoch, lekvároch.... velkým zdrojom pektínu sú napr. aj jablka a ďalšie ovocie
pektín sa uvolní prave prevárením a možno prave ten pektín sposobil tu jednoliatosť medu...
Odpovedz
13. apr 2016
Ďakujem pekne, vyskúšam toho roku.
Odpovedz
13. apr 2016

Môžeš mi poslať postup?? Mne sa urobil riedky veľmi. Ďakujem