1 / 1

hmmm zaujimave 🙂 teraz som nasla aktualnu cenu 681e myslim ze fajn 🙂 ale o tej cestovke som nikdy nepocula :-O

autor

@lencika1 Ano teraz su este za lepšiu cenu ako sme boli my. To nie je cestovná kancelária ale agentúra. Ona dáva do ponuky viaceré Ck a boli sme cez nich aj minuly rok. V podstate tento hotel robi tusim Hydrotour keby nexces tuto agentúru. Nam vyhovuje ze vyberajú ponuky z viacerych Ck a mame to pekne pokope 🙂

1. sep 2015

@imartie aha tak to je.. lebo hydrotour mi hned vyskocil ked som zadala ten hotel. V kazdom pripade hotel brutalny tak nejak si predstavujem dovolenku. Pozeram aj blog a dovolenkove outfity 🙂

autor

@lencika1 Ano oni ho primárne maju a tato agentúra to sprostredkováva nam vyhovuje ze píšu aj konecne ceny s nemusím zisťovať letiskové atd hned viem nacom som a co si mozem dovoliť a co nie 🙂 ano hotel je krasny nebola som este v takom aj ked predtym boli tiez luxusne ale nie ako tento 🙂

1. sep 2015

@imartie a all incl bolo niekde podobne ? ja sa vacsinou stetavam pod tymto pojmom s plnou penziou s napojmi z automatu 😀

autor

@lencika1 My sme boli prvy krat v evren beach vtedy bol nový bol to krasny hotel s kvalitnými službami rano si si mihla odstaviť aj čerstvú stavu z ovocia. Bol moderne zariadený nápoje boli klasika na plazí voda plus bar kde ti dali viacero nápojov. V rubi požívali v mini bare na izbe plechovky nápojov od Coca coly pivo minerálku neprliva vodu a ľadový cas. Plus chipsy a slané ticinky a čaje na zaliate. V lobby a ostatných baroch používali kvalitný alkohol ale nealko čapovali normalne z tých strojov co všade asik ale tiez origos cola fanta Sprite Atd. Minuly rok sme boli tiez v novo postavenom hotely venosa a tam si presne nepamätám ale služby boli na úrovni Napr kde sme teraz boli ti dovolili zobrať nam Ba izbu aj pitie aj jedlo ale to sme skor tak ze malemu ovocie alebo dáke sprostosi

1. sep 2015

Karibik ano, perfektne ceny 🙂 a ja vyberam last minutu vzdy na fb mi vyskoci a tak podla toho 🙂

autor

@nataliamp Ano ano presne aj my tak cez FB 🙂 sj teraz len slintam by som isla na dalsiu 😂

3. sep 2015

@imartie my sme v tomto neboli ale podla recenzie ooou cislo jedna o rok , vlastne turecko bude premiera 🙂

@nataliamp
@imartie no aj aj budem o rok sledovat 🙂

3. sep 2015

@imartie dcera bola v http://www.sunmeliabeachresort.com/ tomto hoteli, tento rok (so švagrom )a boli nadmieru spokojní.

autor

@nataliamp Vyzera velmi pekne len u nich su tie hotely skoro vsetky pekne dôležite su aj služby a to je naj ked niekto poda spätnú väzbu. My sme Napr boli nejak 3r dozadu v evren beach a bol nový parádny snažili sa velmi a teraz údajne isiel kvalitou velmi dole..:(