@veronikaemma
@mimusha3 aj mňa to hnedˇ napadlo,že neočistené všetko aj zeler 🙂
Paprika?
@pajinka23 ako mnam mnam... fakt musi byt super mna len toto napadlo... len je to v hrnci na peci..
@jessennykvet papriku davame aj my ale celu...
@veronikaemma fakt? To skúsim, u nas tak nik nerobi 🙂
@jessennykvet aj ja dávam papriku,celú🙂
@jessennykvet skus..ja davam aj cesnak 🙂 🙂
@veronikaemma ja davam dole aj supku aj papriku cistim od zrniecok odkrojim tu hlavu 🙂 a cesnak tiez davam je vyborny a davam aj por....
Dievčatá ja zeleninu cistim...toto asi priprava nebude keďže zelenina je v hrnci...
NEBOJTE SA MAMINY MAMINA NAM TO ASI VYSVETLI 🙂 PRECO VARI TAK AKO VARI 🙂 🙂 KAZDA MAME SVOJ "SYSTEM" VARENIA🙂
Myslim, ze podstatou prispevku nebolo, ako sa pripravuje a co obsahuje 'spravna' a regulerna zeleninova polievka 😉 Aj keby ju @imartie pripravovala bez vody, nas po tom houby 🙊 #peace #krasnunedelu
@veronikaemma presne,ved nikto nic zle nenapisal ☺
@veronikaemma, @mimusha3, @taya4, @pajinka23, @jessennykvet, @voskovka, @silviazlatka, @lula03, @6wendy6, @bebabetka baby no stress 🙂 takto sa pripravuje polievka pomaly v kazdej lepsej restauracii 🙂 My robime vyvar od 7 rana najskor kosti cibula a cesnak neosupane, potom pridavame zeleninu a vnate na vyvarenie, ktora sa potom vyhadzuje. Potom sa polievka cedi cez gazu alebo utierku. Nasledne davam osupanu zeleninu. V lete ju napriklad len dobre umyjem a nesupem, lebo mavame ju zo zahradky, aj teraz mame este nejake domace zasoby. nie je natom nic tragicke, ved aj zemiaky bezne konzujume v supke a nic natom nikomu cudne nie je 🙂 Mozno je to len pre niekoho nezvyk kazdy robime inak, ale malo kto si uvedomuje ze najviac zivin je prave v supkach nemyslim tym korenovu zeleninu ale napr vnat ma toho ovela viac v sebe ako samotna mrkva. Ak chceme silny vyvar robime ho celu noc, alebo pecieme predtym kosti v trube a potom varime, ak si pozriete nejake lepsie kucharske postupy tak sa s tym urcite stretnete 🙂
Podobne. Moja oblubena polievka. Ja davam papriku iba do slepacej polievky. V inom vyvare mi vadi. Napr svokrovci davaju aj paradajku. Co mne uz vadi ☹
A napr mamina dava tiez neosupanu cibulu. Teda len tu vrchnu hrubu supku da dole.
Dobru chut prajem. A samozrejme nech je kazdy den vo vasom byte taky prijemny pohodovy 🙂 nech tam mate stale tu znamu vonu domova 😉
@zuzimalinka vies co to robi priatel, nejaky presny postup original nemal, parkrat to skusal ale podla mna to bolo zbytocne hehe akoze bol silnejsii aj ina farba, ale skus kuk ci nenajdes nejaky postup na nete ze na kolko stupnov sa tie kosti piekli :O
@imartie joj, ved to nevadi, ved preto som sa pripomenula, ze som si myslela, ze si si nevsimla koment... a nehodou nemas fotku linky? nemohla by si mi ju poslat do Ip prosim? alebo nema foto na modrej streche? ja by som chcela tie kuchynu bielo drevenu, a nemozem sa nejak trafit do odtiena dreva.


mnamky mnam... ja len ty necistis zeleninu a cibulku??