Ahojte. Kocky recenzie hotelov na Mallorce?
Globales samoa
Play dorada
Globales condes de alcudia..
dakujem 🙂

Osobne som nebola ani v jednom. Pozrela som ti recenzie na tripadvisore, máš tam reálne fotky od dovolenkujucich a najmenej sa mi páčil 3 hotel. Ako aj hotel, ale samotná poloha. 1 aj 2 hotel vyzeráju fajn, ak máš deti, volila by som prvý. Detské ihrisko, plus menšia pláž v zátoke, ideálna pre deti. Na Malorke som bola 3x.nádherny ostrov.

1. mar 2018

Mrni sa na https://www.tripadvisor.com my cestujeme len tam kde mas minimalne 4×

autor

@nadula01 vsetci to hovoria, ze Mallorca je nezabudnutelna 🙂 prosim ta a kedy ste navstivili Mallorcu? More bolo vzdy teplucke?

1. mar 2018

@ivana29 bola som v júli a na konci júna a v pohode. Vôbec nebolo nejaké studené. Kedy plánujete ísť?

autor

@nadula01 chceme ist v druhej polovici juna..no trosku sa obavam toho mora, aby bolo vyhriate 🙂 dcerka bude mat skoro 2 roky, tak nechceme ist cez tie najvacsie hice a tiez ked este nebude vsade milion turistov.. kt. oblasti ste navstivili? Chceli by sme ist pozriet aj do delfinaria, alebo niekam zvieratka..boli ste?

1. mar 2018

@ivana29 to bude v pohode vtedy. My sme boli vždy okolo alcudie v podstate. Presli sme sever a vychod. Mali sme prenajaté auto. Sú tam rôzne plaze, na zvierata sme neboli, ani delfinarium, ale boli sme v Dracej jaskyni a na vyhliadke, najsevernejsie miesto. Bude sa vám určite ostrov páčiť

@nadula01 dakujem, uz teraz sa tesiiiim ☺

1. mar 2018

@ivana29 ahoj, my sme boli tiez pred 2 rokmi so skoro 2 rocnym synom..hotel Globales Palmanova, urcite si ju uzijete aj s drobcom..ja by som hned zase isla, hoci aj na
rovnake miesto 😊👶☀🌊👙👓