icon
173 / 318
môj domáci syr Lučina
avatar

Tiež ho robievam,je výborný.

Odpovedz
21. feb 2014
avatar

Poprosim recept🙂

Odpovedz
2. mar 2014
avatar

mohla by som porosiť recept aj postup? lebo aj veeeľmi pekne vyzerá 🙂

Odpovedz
11. mar 2014
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

@dundusa na tento som použila 1 veľký smotanový jogurt (LIDL),1 kyslú smotanu (16%) a štipku soli...zmiešaš,vyleješ do sitka vystlaného čistou plienkou(sitko polož do misky,aby z neho vytiekla prebytočná voda),zakryješ alobalom a šup na 24hod do chladničky..potom už len vyklopíš a papáš.
@bella1303

Odpovedz
11. mar 2014
avatar

@ivetka1981 ja som myslela, že sa to aj varí 😀 no tak to je aká rýchlovka, myslím príprava

Odpovedz
11. mar 2014
avatar

Ivet a ten syrček vydrží ako dlho, stačí robít 1-2dni napr.pred oslavou? Bude rovnako čerstvý, neobschne? Krájal sa ľahko?

Odpovedz
4. máj 2015
avatar

@mmiruska krája sa ľahučko...a nám vydržal 3 dni...je mnamkový,spapá sa rýchlo

Odpovedz
4. máj 2015
avatar

pôjdem to toho :D a Dík, si proste moja inšpirácia :-*

Odpovedz
4. máj 2015