icon
avatar
jane0852
8. feb 2013

Tortičky, a všetko čo ma baví....

avatar

krasa krasa krasa

Odpovedz
11. mar 2013
avatar

dakujem velmi pekne 🙂

Odpovedz
13. mar 2013
avatar

pekne,nadhera

Odpovedz
16. mar 2013
avatar

krasne 🙂

Odpovedz
3. máj 2013
avatar

krasne a aky marcipan pouzivate na kvety a potahovanie
ak sa smiem opytat

Odpovedz
3. máj 2013
avatar

Dakujeeem 🙂 klasický marcipán - domáci

Odpovedz
3. máj 2013
avatar

vy ste véélmi šikovná🙂

Odpovedz
16. jan 2014
avatar

velky talent!

Odpovedz
9. feb 2014
avatar

Nádherné tortičky

Odpovedz
27. apr 2014
avatar

Krásne torty...a tá "DEDKOVI" so slaninou nemá chybu-super nápad 🙂

Odpovedz
27. apr 2014
avatar

Ste velmi sikovna. Krasna praca

Odpovedz
27. apr 2014
avatar

@jaroska :D dakujem, to bola tak narychlo...ale zato ma vela obdivovatelov 🙂

Odpovedz
27. apr 2014
avatar

Dakujem vám, velmi to potesí, že sa ludom moja práca páči 🙂

Odpovedz
27. apr 2014
avatar

ta macicka je burizonova? pekne torticky 🙂

Odpovedz
5. jún 2014
avatar

@zeiko Dakujem 🙂 ...a ano macicka je z burizonovej hmoty

Odpovedz
5. jún 2014
avatar

Krasne dokonale torticky robene s laskou 🙂 klobuk dole...

Odpovedz
23. jún 2014
avatar

@julia35 I love it! Dakujem :D

Odpovedz
23. jún 2014
avatar

waw krása

Odpovedz
11. júl 2014
avatar

perfektnaa praca 😀

Odpovedz
2. sep 2014
avatar

prosim vas tu morsku pannu ste robili z fondanu????perfektneee...

Odpovedz
2. sep 2014
avatar

@lenkazakop Dakujem :D z doma robeneho marcipanu 🙂

Odpovedz
2. sep 2014
avatar

a ten doma robeny marcipan je ako fondan???nedali by ste recept???velmi pekne dakujem...

Odpovedz
3. sep 2014
avatar

Príjemný dobrý deň,
nechcete sa zapojiť s fotografiou Vašej torty do druhého pokračovania fotosúťaže o najkrajšiu tortu? Hlasovanie otváreme už tento piatok. Môžete vyhrať mobilný telefón iPhone 5, slúchadlá Apple a veľa iných cien.

Viac informácií a možnosť pridať fotografiu nájdete na stránke www.talentagent.sk

Ďakujem a teším sa na vaše fotografie.

Odpovedz
5. feb 2015
avatar

Kraaaaaasne... 🙂 ak by ste posuvali recept, myslite prosim aj na mna... :D ... a aku potahovaciu hmotu pouzivate? Mne predali v cukrarenskom obchode nejaku vraj supernu,no rozlievala sa a spadla z torty. :(

Odpovedz
30. okt 2015
avatar

@yzy dakujem, ja som tiez skusala nej. fondan, ale ani nechutilo, ani nevyzeralo dobre. tak som si nasla na nete tento recept a robim s touto hmotou uz 3 roky a je super 🙂 takze tu je recept, treba si to rozdelit na polovicu ak na mensiu tortu: 280 g sus. mlieko polotucne preosiat, 520g pras.cukor - najjemnejsi preosiat, 3PL tekutého medu, 1PL oleja, 2PL mandlovej aromy, 6-7 PL vody

Odpovedz
30. okt 2015
avatar

ty brdo krasne!!a ta ryba,ze WAW!

Odpovedz
30. okt 2015
avatar

@miriskaz dakujem krásne 🙂

Odpovedz
30. okt 2015
avatar

Waw, umelkyna ved to su umelecke diela, krasa 🙂

Odpovedz
30. okt 2015