icon
1 / 1
avatar

Dáte recept?

Odpovedz
19. jún 2020
avatar

Uz rok robim babovku zasadne na plechu. A mam pocit,ze je lepsia.

Odpovedz
19. jún 2020
avatar

@lety5 Samozrejme, nech sa páči 😊

Budete potrebovať nasledovné ingrediencie:

2 hrnček polohrubej múky
1 hrnček krupicového cukru
1 kypriaci prášok
1 vanilkový cukor
1 vanilkový puding
1 hrnček mlieka
1/2 hrnčeka oleja
rum
2 vajcia
100 g horkej čokolády
3 lyžice kakaa

1. Najskôr zmiešame všetky sypké prísady (múku, cukor, prášok do pečiva, puding). V druhej mise rozmixujeme tekuté suroviny (mlieko, olej, rum a vajcia). Do tekutej zmesi pomaly primiešame sypkú zmes.

2. Odlejte si časť cesta a do neho vmiešame kakao a nasekanú čokoládu. Na vysypaný a vymastený plech navrstvíme najprv svetlé cesto a potom tmavé. Môžeme vytvoriť vzor.

3. Dáme piecť na 200 stupňov na cca 15 minút – kontrolujeme pomocou špajdle..

Máte hotovo.
Prajem vám príjemné maškrtenie 😊🍮

Odpovedz
19. jún 2020
avatar

@voleksi super 😊 ja som ju robila asi druhýkrát v živote 🙊 a konečne som nebojovala s formou, aby pekne vyliezla 😊😊😊

Odpovedz
19. jún 2020
avatar

@janulilienka ze? To je pocit....len vyklopis a hotovo. Ja som zacala robit na plechu preto,lebo sa mi nechcelo babrat s vymastovanim formy....😂

Odpovedz
19. jún 2020