icon
1 / 1
avatar

Myslím, že si ich susila pri vysokej teplote alebo si ich nechala v rúre príliš dlho. Ono je to individuálne, záleží od rúry. Musíš vychytať muchy. 😁

Mám takýto postup: Vyhrejem ruru na 150. Dám ich tam (dva plechy naraz) a hned stiahnem teplotu na 110. Po hodine opat stiahnem teplotu na 100 stupňov a nechám ich v nej ešte hodinu. Potom vypnem rúru, pootvorím dvierka a schladnu. Hotovo.

Odpovedz
12. okt 2023
avatar

Vysoká teplota, ale inak vraj originál pavlovky nemajú byť biele ale krémovej farby...ja susim na 100st

Odpovedz
12. okt 2023
avatar

Treba sušiť dlhšie a na nižšej teplote

Odpovedz
12. okt 2023
avatar

ako rada by som si niekde dala original. no vsade len tie biele 😝 podla mna su presne take ako maju byt
https://www.rtvs.sk/pecie-cele-slovensko/recept...

Odpovedz
12. okt 2023
avatar

To je len taký aktuálny trend mať pavlovky úplne biele. Ty ich máš krásne, ich odtieň je úplne normálny, tak majú vyzerať.

Odpovedz
12. okt 2023
avatar

Osobné mne prídu chutnejšie tie smotanovej farby 👍

Odpovedz
12. okt 2023
avatar

@fineta ďakujem za recept 🥰
Ja som ich v rùre suškla 1,5 hodiny a ešte potom nechala dosušiť v rúre cca hodinku.
Tak písalo v recepte...teplota sušenia bola 110 stupňov celých 1,5 hodiny.

Odpovedz
12. okt 2023
avatar

@erzebet2 heej? Tak potom mám originál pavlovky 🥰

Odpovedz
12. okt 2023
avatar

@tana_v ďakujeeem 🥰 inak chutia všetkým doma 😋

Odpovedz
12. okt 2023
avatar

@deniska2706 vyskúšam 😉 ďakujem

Odpovedz
12. okt 2023
avatar

@erzebet2 ďakujem za tip 😉

Odpovedz
12. okt 2023
avatar

@pinkgirl ďakujem krásne 🥰 potešila si ma 🩷

Odpovedz
12. okt 2023
avatar

@megika1 tie biele vyzerajú tak lákavejšie asi 🤗

Odpovedz
12. okt 2023