Potrebujeme:Korpus: 2 šálky hladkej špaldovej múky -pol šálky slnečnicového oleja -pol šálky polotučného mlieka -pol šálky trstinového cukru -2 vajíčka -1 bezfosfátový prášok do pečivaTvarohová vrstva: 460 g hrudkovitého tvarohu -2 vajíčka -3 PL hladkej špaldovej múky -pol šálky trstinového cukru -trošku citrónovej kôryOstatné: 250 g ríbezlí -125 g čučoriedokZmixujeme ingrediencie na korpus a cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy (26 cm). V miske zmiešame ingrediencie na tvarohovú vrstvu a pridáme na korpus. Posypeme ovocím a pečieme 45-50 minút na 180 stupňoch. Necháme dobre vychladnúť. Dobrú chuť
Potrebujeme:
Korpus: 2 šálky hladkej špaldovej múky -pol šálky slnečnicového oleja -pol šálky polotučného mlieka -pol šálky trstinového cukru -2 vajíčka -1 bezfosfátový prášok do pečiva
Tvarohová vrstva: 460 g hrudkovitého tvarohu -2 vajíčka -3 PL hladkej špaldovej múky -pol šálky trstinového cukru -trošku citrónovej kôry
Ostatné: 250 g ríbezlí -125 g čučoriedok
Zmixujeme ingrediencie na korpus a cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy (26 cm). V miske zmiešame ingrediencie na tvarohovú vrstvu a pridáme na korpus. Posypeme ovocím a pečieme 45-50 minút na 180 stupňoch. Necháme dobre vychladnúť. Dobrú chuť