icon
15 / 74
Nasa najoblubenejsia klasika-hovadzie, ryza, cvikla
avatar

Mozem poprosit recept? Dakujem

Odpovedz
9. feb 2018
avatar

@me3 kupis kvalitne hovadzie z mladeho bycka, najradsej pouzivam plece, ked nie je, pouzijem hov. zadne, to je trochu suchsie, ale tiez dobre. Nakrajas na platky, vyklepes, osolis, okorenis. Dolezity krok je obalit zlahka kazdy platok v hl. muke a nasledne prudko osmazit na panvici. Max 2 min z kazdej strany. Vdaka tomu sa stavicka uzavrie vo vnutri masa a bude krasne stavnate. Dam do tlakaca, podlejem vodou a dusim cca hodinku. Masko je nadherne jemne a nerobia sa ti z neho v ustach guce 🙂 ( tak to vola moja mala)

Odpovedz
10. feb 2018
avatar

@jasminka dakujem kraaasne a tu ryzu s hraskom to ako si urobila?

Odpovedz
10. feb 2018
avatar

@me3 premytu a odkvapkanu ryzu oprazim na oleji, zalejem vriacou vodou a pridam 1 lyzicku soli..ryza 1 hrncek, voda 2 hrnceky.. stisim plamen a dusim pod pokrievkou 10 minut, potom pridam mrazeny hrasok a dusim dalsich 5 min. Vypnem, necham dojst 15min...😎

Odpovedz
10. feb 2018