icon
1 / 1
avatar

Robievam ju a presne podľa receptu. Nám chutí

Odpovedz
28. sep 2020
avatar

Ja ju robím už len takto a toho mlieka pridávam cca 200ml,výborná,jednoduchá a robila som aj z karamelizovaneho salka plnku už,aj tá je fajn.odpirucam vyskusat. platy sú strašné jemnucke,mnam

Odpovedz
28. sep 2020
avatar

Robim ten isty recept a iny ani nebudem. Netreba valkat cesto len rozotriet a to mi vyhovuje. Chutovo super.

Odpovedz
28. sep 2020
avatar
jikol18
autor

@pejata Aj nad tým som rozmýšľala. Je lepšia s tým karamelizovaným alebo obyčajným? Ja som robila nejaké koláčiky a išlo tam uvarené salko. S takéhoto obyčajného som ešte nerobila. Karamelovú chuť milujem 😋

Odpovedz
28. sep 2020
avatar

Aj ja robim len tuto, vyborna je. Ale do cesta davam menej cukru. Tak 180-200g, tych 300g je prenas vela, cesto je doat sladkeaj od medu.
A robim s obycajnym salkom. Nekaramelizujem. Nam to tak chuti

Odpovedz
28. sep 2020
avatar
jikol18
autor

@zuna89 Prosím ťa potrebujem ju na piatok večer. Asi je lepšie urobiť vo štvrtok či? Aby zmäkla.

Odpovedz
28. sep 2020
avatar

@jikol18 ja ju robievam den dopredu.

Odpovedz
28. sep 2020
avatar

@jikol18 mne viac chuti už z karameloveho,viac mi to pripomína marlenu,z obyc je to skoro ako medové rezy

Odpovedz
28. sep 2020
avatar

A ona je makka hned

Odpovedz
28. sep 2020
avatar
Odpovedz
28. sep 2020