Poraďte dobrú polevu , ktorá drží nerozteka sa na zdobenie perníkov ?

    1bielok, štava z 1 citróna a 14dkg práškového cukru. Tá je fajn 🙂

    Odpovedz
    17. dec 2017

    Ja davam 1 bielok, 200g prask cukru. Cukor ale zo 3x preosiat cez huste sitko a miesat poriadne dlho, aj 10 minut.

    Odpovedz
    17. dec 2017

    @kikuska_93 ja mám k tomu lyžičku solamylu ...a šľahať ručné aspoň 10 minút.

    Odpovedz
    17. dec 2017

    2krát preosiaty Považský práškový cukor 150g, 40 ml bielka(1 bielok), 2-3 kvapky citrónovej šťavy, asi 1 lyžička solamylu. Druhý krát preosej cez čajové sitko. Celé to ručne šľahaj 30 minút, el.šlahačom 15 minút.( Niekde neodporúčajú el.šľahač). Ak poleva stále tečie, mala by sa trochu trhať, pridaj cukor. Ak je tuhá prikvapni citrón.

    Odpovedz
    17. dec 2017

    Trubičky od Dr.Oetker 😂

    Odpovedz
    17. dec 2017

    @katarinkamt to som neskúšala. Ale hentá sa mi vždy overila. Veď nieje to take nákladné. Vyskúšaj aj dve tri.

    Odpovedz
    17. dec 2017