icon
1 / 1
avatar

Krasna,prosim ta aky priemer matorta a ako si robila polevu? Chcem muzovi na narodeniny. Vdaka

Odpovedz
25. mar 2019
avatar

Ďakujem pekne.. Táto ma 20 cm.. Poleva je klasická ganache z čokolády a smotany 🍫

Odpovedz
25. mar 2019
avatar

Tie kvety si kde zohnala?

Odpovedz
25. mar 2019
avatar

Prosim ta tie kviektky na nej su zive?

Odpovedz
25. mar 2019
avatar

áno kvietky sú živé a kupujem bežne v kvetinástve .

Odpovedz
25. mar 2019
avatar

@julianda1982 jaj, čiže to sú klasické? Tie by sa nemali dostať do kontaktu s jedlom kvôli ich postreku. Ja som minule zháňala jedlé kvety, ale bez úspechu

Odpovedz
25. mar 2019
avatar

Bežne sa živé nejedlé kvety davajú na torty.-))

Odpovedz
25. mar 2019
avatar

@julianda1982 mne povedala, že by sa nemali. Lebo je tam postrek, aby vydržali dlhšie čerstvé

Odpovedz
25. mar 2019
avatar

@misskate1 Nie všetky kvety ale sú nejako škodlivé, skôr taká orchidea čo viem ,mne vo váze teda nevydržia viac ako 3 dni.-)) Živé kvety sa predsa od dávna davajú na torty /nie je to môj vymysel/ a sú na to aj špecialne pripravky .

Odpovedz
25. mar 2019
avatar

@julianda1982 nemyslím samotný kvet. Ale to čo na neho dávajú. To mi povedali v kvetinárstve. Viem, že sa dávajú na torty, ale nemali by sa dávať. Veľa ľudí o tom nevie, že nie sú "len odtrhnuté"

Odpovedz
25. mar 2019
avatar

@misskate1 To ano .. ale všeličo sa vie aj nevie aj tak sa robí aj bude .-)) Pokiaľ je kvet ošetrený od stonky , nemá sa čo do potravín dostať a nekonzumuje sa , takže netreba z toho robiť takú tragediu ,je to len na vrchu.-)) Myslím , že to čo bežne denne kupujeme v našej krajine a jeme ako je zelenina , masové výrobky, ovocie je na tom ešte oveľa horšie , takže nejaký kvietok nám nemôže predsa uškodiť.

Odpovedz
25. mar 2019