@kittyjuliette jasne to je pavlova torta nic tazke ja davam 6 bielok stipka soli vyslahat , pridat 100 gramov cukru, ked je to uz pevne tak este dalsich 200 gramov cukru a stavu z pol citrona a dve lyzicky zlateho klasu do toho za staleho miesania dat. Miesam vsetko asi 15 minut aby to bolo riadne pevne. Potom na papier na pecenia si nakreslim dva kruhy, a z hmoty vytvarujem kruh. Uz do rozpalenej rury dam mriesku uplne dole a na to dam kruh z torty na kt. je ten papier na pecenie a asi o tri stupienky dam plech opakom otoceny a na tom je druhe poschodie. Rura je teda rozpalena teplovzdušne na 200 stupnov a ked vlozim do rury korpusy znizim na 150 stupnov a peciem 35 minut nasledne este znizim na 100 stupnov a dopekam este 25 minut. ja uz nesusim lebo vzdy ked som susila splasla... 🙂
@xlucia no krem je mascarpone dve slahacky a lyzicka cukru cize krem nie je sladky a v torte je teda 300 gramov cukru, ale ked sa to da dokopy je to fakt mnamozne, ale kalorii to ma ako...... momentalne som ja na chudnucom programe 🙂 od februara sa snazim nezrat nic taketo cize ja sa zas budem len divat ako to iny papaju 🙂 ale doprajem im
@kittyjuliette este krem. 🙂 kuk vyssie ale uz som davala aj tak ze softcheese, slahacka acukor aj to bolo dobre
@pige Mati ja som na piatok do prace robila 4 ks pavloviek a dve vysli nadherne a dve ma slo porazit co ti poviem to je hop alebo trop a stale to robim rovnako... a vidis.. ale tieto vajca z lidl co som dnes mala tie boli asi nejake zazracne..lebo na piatok co som robila som mala domace z mamickinej spajze a unadavala som sa pri dvoch statocne 🙂

mnam,vyzera uzasne😍mozem poprosit recept?