icon
192 / 686
Razno,spaldovo psenicne chrumkave bagety
avatar

1šálka špaldovej múky hladkej
1 šálka celozrnnej ražnej múky
1 šálka polohr.muky
2 šálky teplej vody
2 čl soľ
2 PL ľanové semienka
2 čl sušené droždie
Všetko zmiešať v miske, prikryť utierkou a nechať kysnúť asi 1 hod.
Potom vytvarujeme bagety, uložíme na plech vyložený papierom,potrieme osolenou vodou, ostrým nožom urobíme zárezy,posypeme ľanovými semiačkami.
Do rúry vložiť hrnček s vodou a pečieme pri teplote 180 st.asi 40'
Dobrú chuť vám želám 😘☺

Odpovedz
16. sep 2022
avatar

@kamilkak prosim Vas a to cesto ma byt take riedke? Mam to hrozne riedke

Odpovedz
24. sep 2022
avatar

@jajka0211 ak je riedke,pridat muku napr.polohrubu.
Az teraz som pozrela...nebol čas
Dufam,ze sa podarili

Odpovedz
24. sep 2022