aj my ho robime, nasla som ho uz davnejsie na nete a mal origos nazov uzasny grankovy kolac s polevou 🙂 ja ale po prvom raze do slahacky na polevu davam uz len 1 varovu cokoladu, s dvoma to bolo pre nas strasne sladke, s jednou chuti lepsie... inak je famozny, u nas je problem dat ho vobec stuhnut do chladnicky, jedol by sa aj hned
Vyskúšam🙂
@laminatorka nie. Tá smotana to zjemní
som zvedavá, v koľkých domácnostiach sa tento koláčik bude zajtra jesť 🙂 je už ho pečiem tiež 🙂 ďakujem @
@dennissa16 ja som upiekla hned ako som tento recept tuna zazrela🙂🙂som zvedavá aký bude urobila som presne taký istý ako @katasa
@laminatorka ono to úplne neztuhne
najlepšie je vždy pridať prášok do pečiva alebo vyšlahaný sneh z bielok,neodporúčam bez toho .
Bielka treba vyslahat? Dakujem
Kypriaci prasok sa dava cely?
@vitacalcin
@vitacalcin v recepte to neni ale ja by som tak robila bude lepší ešte
@vitacalcin celý dávam na jeden a pol dávku surovín
myslela som tie bielky to šlahanie to nie je v recepte to som len ja tak navrhla pre vylepšenie aby sme sa chápali.
@vitacalcin
Na aký veľký plech je táto dávka? Ďakujem
@petrasalajova uf... to netuším...počkaj, odmeriam ten, kde dávam jeden a pol 🙂
@petrasalajova cca 35x38
@martina1308 kuk recept

cesto: 5vajíčok, 1hrnček kr. cukru, 1hrnček granka, 1hrnček polohr. múky, 1hrnček oleja...... všetko spolu vyšlahať, vyliať na vymastený, múkou vysypaný plech.............................horúci by sa mal pokvapkať uvarenou kávou - ja som nedávala kvôli deťom.................. vychladnutý natrieť lekvárom
poleva: 250ml šlahačk. smotany, 200g čokolády na varenie - zohrievať, miešať do rozpustenia - je dobré, ak sa to nestihne variť................. horúce vyliať na koláč................................ po chvíľke dať chladiť do chladničky 🙂