icon
31 / 35
parížske rožky - zatiaľ len spodky :D
avatar

vyzeraju super, nepodelis sa o recept? 😅

Odpovedz
19. dec 2015
avatar
katasa
autor

@wolfie hned to bude 🙂

Odpovedz
19. dec 2015
avatar
katasa
autor

18dkg mletých orechov
30dkg prášk. cukru
2dkg hrubej múky
4 bielky

krém: 4 žĺtky
70 g kryšt. cukru
125g masla
1PL kakao
50g čokoláda na varenie

Odpovedz
19. dec 2015
avatar
katasa
autor

suroviny na spodky vyšlahať nad parou, piecť cca 20 min. pri teplote 130-150 stupňov

žĺtky, cukor šlahať nad parou, rozpustiť v tom čokoládu, do vychladnutej zmesi zašlahať maslo

Odpovedz
19. dec 2015
avatar

dakujeeem 🙂

Odpovedz
19. dec 2015
avatar

iba jedna otazka...co by sa stalo, keby som namiesto hrubej muky dala hladku alebo polohrubu? nemam hrubu, fnuk ☹

Odpovedz
19. dec 2015
avatar

@wolfie a krupicu?

Odpovedz
19. dec 2015
avatar

Uz sa neviem dockat.tesim sa hlavne na kreeeeeeem

Odpovedz
19. dec 2015
avatar

@nuna55 tak tu ano, mozem pouzit tu?

Odpovedz
19. dec 2015
avatar
Odpovedz
19. dec 2015
avatar

@nuna55 tak super 🙂 dakujem

Odpovedz
19. dec 2015
avatar
katasa
autor

@wolfie ono je to tak malinké množstvo, že kludne môže byť aj krupica

Odpovedz
19. dec 2015
avatar
katasa
autor

@wolfie začni šlahať samotné bielky....ked to bude už takmer sneh, pridavaj postupne cukor.... odstav, doslahaj s múkou (krupicou) a vareškou vmiešaj orechy 🙂

Odpovedz
19. dec 2015