icon
321 / 1053
celozrnno-spaldove zemle so semiackami
avatar

A recept? Mozem?

Odpovedz
15. jan 2015
avatar

Tieto si aj ja poprosim recept 🙂

Odpovedz
15. jan 2015
avatar

A ja by som poprosila o recept 🙂

Odpovedz
15. jan 2015
avatar

Prosim ta oznac aj mna ked budes pisat recept. Dakujem 😉

Odpovedz
15. jan 2015
avatar

Aj mňa....ďakujem

Odpovedz
15. jan 2015
avatar
kattija
autor

325 ml vody
150 ml biely jogurt
2 pl olivovy olej
1 pl medu
1 pl soli
2 caj.l. rasce
300 g žitna celozrnna muka
150 g špaldova muka
150 g hladka muka
1,5 cl susene drozdie alebo stvrtka cerstveho cca 15g
od oka semiacka lanove slnecnicove tekvicove

@petrasalajova
@katka_1983
@mariavargova
@dibik
@18j88 nech sa paci pred pecenim nechat vykysnut na plechu uz ako bochnicky a potriet vodou a pecie sa to 5 minut na 200 potom stiahnut na 180 a este 15 min

Odpovedz
15. jan 2015
avatar

Neskutočne výborné , odporúčam urobiť, chutnala som 🙂

Odpovedz
15. jan 2015
avatar
kattija
autor

@endycko som rada ze chutilo 🙂

Odpovedz
15. jan 2015
avatar

@kattija musím napísať že dnes som spravila tieto žemle a síce nie sú také pekné formované ako tvoje ale sú vynikajúce 🙂 doteraz nalepšie čo sa my podarilo so špaldovej a celozrnnej múky 🙂 dakujem za receptík

Odpovedz
17. jan 2015
avatar
kattija
autor

@mariavargova tesim sa ze chutilo 😉

Odpovedz
17. jan 2015
avatar

Kati je to tento recept ?

Odpovedz
20. jan 2015
avatar
kattija
autor

@1mirka1 ano mirusik a dala som suseny cesnak a sezam este

Odpovedz
20. jan 2015
avatar

@kattija napeciem ich aj ja ,dakujem 🙂

Odpovedz
20. jan 2015
avatar

@kattija Ak nemám žitnú múku, môžem to vymeniť za ražno-pšeničnú?

Odpovedz
23. feb 2015
avatar
kattija
autor

@tararovicova kludne

Odpovedz
23. feb 2015
avatar

@kattija A ešte: z jednej dávky cesta asi koľko žemličiek urobíš? Aby som vedela, aké asi veľké majú byť.. 🙂

Odpovedz
23. feb 2015
avatar
kattija
autor

@tararovicova tolko kolko vidis na fotke ale boli velike

Odpovedz
23. feb 2015
avatar

@kattija Super, pre každého jedna 😀

Odpovedz
23. feb 2015
avatar

@kattija A ešte jedna otázka.... Kedy ich nadrežeš? Po vykysnutí? Tesne pred pečením?

Odpovedz
23. feb 2015
avatar

v sobotu som ich spravila pre seba a sestru a su vynikajuce.

Odpovedz
29. jún 2015