icon
751 / 1053
prot.palacinka v toustery dnes vanilkova
avatar

nepripaluje sa ti to cesto v tom toustery? Ja som este nic okrem zapekaneho tousta v nom neskusala robit. Ja mam taky obycajny, i ked vyzera povrchovo ako ten tvoj. Potieras ho asi olejom pred tym, ze?

Odpovedz
27. feb 2015
avatar

Pomooc moja,som skúsila tvoj recept,vznikla mi dosť hustá hmota.dala som viacej vody,sup do toustera,a taká gumena palacinka,natahovala sa jak zuvacka,splasla a nič z toho.aké ma byť to cesto nez dám do do toastera?ako kasa hustá,či?dakujem

Odpovedz
2. mar 2015
avatar
kattija
autor

@janci27
@78katja sem tam potriem cesto ma mat kinzistenciu ako normal palacibkove alebo lievancove musi to byt poriadne rozhorucene a neotvorit skor ako cca 8 min podla toustera

Odpovedz
2. mar 2015
avatar

@kattija mne uz po minúte išiel dym z toustera.skúsim znova,nevzdam to.aj ked som musela fakt vela vody pridať aby to cesto bolo ako palacinkove.myslíš žeby mohla byť chyba aj v toustovaci?mám iný typ ako ty,taky chlebovy vzor zvnútra.

Odpovedz
2. mar 2015
avatar

@kattija takže hlásim,že som nemožná :'( ono mi to vykypelo z toustovaca a to som tam toho vela nedala.

Odpovedz
2. mar 2015
avatar
kattija
autor

@78katja to sa mi nikdy nestalo

Odpovedz
2. mar 2015