Spytam sa tu,chcela by takuto tortu,ale ja so zelatinou nemam skusenost,ako by sa to malo prosim urobit?vyzera to ako zelatina s jahodami.alebo jahody iba poliate zelatinou?neviem poradte prosim.dakujem

    Asi by sme to najskôr mali vidieť 😊 daj foto

    Odpovedz
    15. jún 2016

    naucis sa, treba skusat a su to jahody po,iate zelatinou 🙂

    Odpovedz
    15. jún 2016

    máš rôzne druhy želatín, chceš takú aby bolo vidieť ovocie?

    Odpovedz
    15. jún 2016

    @balima14
    @adel222
    @niki_9212 pardon 😀 som myslela ze som ju sem dala.tak toto je ona

    Odpovedz
    15. jún 2016

    https://www.google.sk/search?q=želatína&espv=2&...
    túto používam ja na tento typ želatíny - je aj červená aj číra

    Odpovedz
    15. jún 2016

    http://www.danela.sk/torty/zakladne-torty/ovohi...
    Nasla som na nete.je napisane cim je poliate.prvykrat to pocujem 🙂

    Odpovedz
    15. jún 2016

    @klaudialip tiež je to želatína

    Odpovedz
    15. jún 2016

    @balima14 takze to mozem nahradit tym tortovym zele co pouzivas ty?a treba tortu nechat potom uzavretu nech nestecie ta zelatina ci netreba?

    Odpovedz
    15. jún 2016

    @klaudialip áno môžeš nahradiť, je tam na zadnej strane návod, nič to nie je, nestojí ani veľa ... ako chceš plniť korpus aj prekrrojiť, alebo iba na vrch dáš plnku, ovocie + želatína? Najlepšie sú na to vyššie formy, zaleješ želatínou a krásne Ti ostane rovnomerný tvar, keď nemám takú formu, zalievam veľmi pomaly a okraje niečím zachytávam, ale stále niečo pretečie po bokoch, tiež alobalom obtočím a tak zalejem, závisí ako veľkú/vysokú chceš tortu

    Odpovedz
    15. jún 2016

    @balima14 no chcem ako tu,dat jednu plnku medzi cesta a navrch.plnku si vybrali pribinacikovu.no tento vikend to skusim s mascarpone plnkou-uz ju musim aj tak minut 😀 dakujem velmi pekne

    Odpovedz
    15. jún 2016

    @klaudialip želatínu nenalievaj na plnku horúcu, nechaj vychladnúť ale nie úplne, ak by Ti veľmi stuhla, môžeš ju znova ohriať

    Odpovedz
    15. jún 2016

    @balima14 no nebudem davat priamo na plnku.na nu naukladam este jahody

    Odpovedz
    15. jún 2016

    @klaudialip horúcu nedávaj ani na jahody, musí byť letná

    Odpovedz
    15. jún 2016

    Dá sa urobiť aj niečo podobné zo zlatého klasu a kompótivej šťavy a je to binikajúce osviežujúce, ale nie je to číre....

    Odpovedz
    15. jún 2016