Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    kvetkak
    14. jún 2017    Čítané 149x

    Testovanie opaľovacích prípravkov Equilibria

    Slniečko a opaľovacie krémy EQUILIBRIA

    Krásne teplé slnečné dni konečne dorazili aj k nám. Vzhľadom na to, že sme tu na koníku skoro samé mamičky, vieme, že najlepšia ochrana pred slnkom je krémovanie. Či už seba ale hlavne deti.


    Do rúk sa mi vďaka koníkovi dostali opaľovacie krémy, u mňa dosiaľ neznámej, značky EQUILUBRIA. Prišlo mi balenie pre deti aj dospelých s UV faktorom 30 a 50, jedno mlieko po opaľovaní a dve 50-tky v 50 ml menšom balení. Radosť bola obrovská.

    Keďže slniečko stále svietilo, začali sme s kremovanim. Konzistencia krému je jemná, ľahko rozotieratelná, hydratačná a zvláčňujúca a má žltú afrbu. Vodeodolná s jemnou vôňou. Vhodný pre citlivú pokožku. Čo sa mi páči  je, že neobsahuje žiadne zložky nebezpečné pre pokožku ako bolo nedávno spomínané v televíznych novinách.

    Naopak, obsahuje vitamin E, pantenol a extrakt z riasy Laminaria ochroleuca. Veľké plus majú aj čo sa týka veľkosti balenia -  50 ml alebo aj 200 ml.

    Vždy sme sa natreli 20 min pred pobytom na slniečku. Môžem povedať aj za deti, že sme sa vôbec nespálili. 

    Dokonca manžel sa nenatrel, podarilo sa mu na pleciach zhorieť. Natrela som ho mliekom po opaľovaní a pomohlo mu hneď. Na druhý deň mal krásnu pokožku, nemal nič začervenané, dokonca ho nič nesvrbelo. Čo sa týka mlieka po opaľovaní, konzistencia biela ľahšie rozotieratelna a prijemne voňava. 

    Deti sa snažím natierať pri pobyte vonku aspoň 1x denne pokiaľ nie som v práci lebo staršie deti to ani nenapadne. Najstarší má na krku veľké znamienko, to musí natierať poctivo.

    Za mňa sa krémy osvedčili či už konzistenciou, vôňou ale hlavne sú kvalitné. Prídu mi ako tie kvalitnejsie značky, ktoré kúpite len v lekárni.

    Tak ak natrafíte alebo sa stale rozhodujete medzi krémami, Equilibria by bola mojou prvou voľbou. Už sa teším ako ich zabalím na dovolenku.😊

    Ďakujem tímu Modrého koníka za testovanie, potešili nielen mňa ale aj moje deti.