icon
200 / 421
Karfiolové halušky
avatar

Bryndzove halusky:
ingrediencie:
- karfiol
- bryndza
- slanina
Postup:
Karfiol očistíme a povaríme krátko v osolenej vode (ja mám radšej chrumkavejší). Scedíme a ešte horúci posypeme májovou bryndzou. Navrch môžeme dať pažítku, jarnú cibuľku a kľudne aj opraženú slaninku.
recept je odtialto http://varecha.pravda.sk/recepty/bryndzove-pale...

Odpovedz
20. aug 2014
avatar

ja som nemala bryndzu tak som použila domácu lučinu s kyslou smotanou. 😉

Odpovedz
20. aug 2014
avatar

fú tak to som ešte nejedla,ale skúsim...

Odpovedz
22. mar 2015
avatar

@gianni ako normálne halušky, akurát že potom nemáš pocit, že nemôžeš ani dýchať. 🙂

Odpovedz
22. mar 2015
avatar

tak s rozdýchaním ja problém nemám,spokojne jem aj slaninu bez chleba,akurát že nemôžem veľa múčnych jedál(diadiéta) tak preto skúsim toto ako náhradu,díky...

Odpovedz
22. mar 2015
avatar

ooo zajtra si asi urobím na večeru 🙂 mnaaaamky, mám ešte malý karfiolček kupený

Odpovedz
9. apr 2015
avatar

@elly753 toto si dokonca aj moja 73 ročná mamka obľúbila, má ich radšej ako obyčajné. 😀

Odpovedz
10. apr 2015
avatar

toto je take zaujimave, ze musim to spravit 🙂

Odpovedz
15. apr 2015
avatar

@pianko229 odporúčam, budeš mať hrče za ušami. 😀 Potom daj vedieť. 😉

Odpovedz
15. apr 2015
avatar

@lekorica ukazala som to muzovi, a vravel ze to moze byt dobre 🙂 ze to spravime .....

Odpovedz
16. apr 2015