icon
5 / 82
Kváskový chlieb špaldovo-ražný
avatar

kim12345 tu je recept. Prepáč, večer som už nestíhala pridať. Dúfam, že sa ti podarí lepšie ako mne. 🙂

Odpovedz
15. máj 2016
avatar

@lekorica ved sa ti pekny podaril akurat je nižsí👍
Idem recept kuknuť

Odpovedz
15. máj 2016
avatar

a preco je nizsi? aj mne uz treti spaldovy chuti fajn len je nizsi

Odpovedz
15. máj 2016
avatar

@jajka78 pridlho kysol. Od samej dobroty spľasol. 😉

Odpovedz
15. máj 2016
avatar

A koľko by mal kysnúť,ja veru nechávam dlho kysnúť.a ktorý recept dávaš? dakujem

Odpovedz
15. máj 2016
avatar

@jajka78 tu hore, prvý koment je na stránku kde je recept. 😉

Odpovedz
15. máj 2016
avatar

Ja robím obdobný ale furt je nízky, A ešte sa spýtam, čo spraviť aby nebola korka tvrdá? Ja mám elektrickú rúru aj s vodou pečiem podľa receptu a he tvrdšia.inak he chuťovo výborný,tieto dve veci- výška a korka mi akosi nejdú

Odpovedz
15. máj 2016
avatar

@jajka78 skus piect v mise s jenskeho skla s pokrievkou a 15 minut pred dopecenim pokrievku zloz. 🙂 Po upeceni korku potri osolenou vodou.

Odpovedz
15. máj 2016
avatar

Mám dve zapekacie misy,v jednej pečiem,skúsim druhou prikryt.
Ako prosím ťa skladujes,stačí V utierke zabaliť, nemám chlebnik.ešte raz ďakujem

Odpovedz
15. máj 2016
avatar

@jajka78 zabalim do utierky. 😉

Odpovedz
15. máj 2016