icon
15 / 82
Marinované kuracie prsko so šalátom, reďkvičkou a jarnou cibuľkou
avatar

Dnes som bola "nakupovať" v záhradke. 🙂 K šalátu s reďkvičkou som si pripravila marinované kuracie prsko. Na 1kg kuracích pŕs budeme potrebovať:
5ks slepačie vajcia
1PL horčica
1PL kečup
1PL sójová omáčka
1PL worcester omáčka
1ČL soľ
1/2ČL mleté čierne korenie
1/2ČL červená mletá paprika
2ks vetvička rozmarínu
olivový olej
Postup:
Prsia si nakrájame na tenšie rezníky a v mise zmiešame všetky ostatné ingrediencie. Prsia naložíme do marinády a marinujeme 12 hodín (najlepšie cez noc) v chladničke. Na druhý deň opečieme na oleji (ja vždy opekám aj s vetvičkou rozmarínu, eliminuje karcinogény z vyprážania) a podávame so šalátom. Dobrú chuť. 🙂 Viac receptov nájdete na https://www.facebook.com/sevouvkuchyni/

Odpovedz
30. máj 2016
avatar

my sme mali dnes to iste,super recept a na tieto teple dni idealne

Odpovedz
30. máj 2016
avatar

@alexies rada ho mám lebo je rýchly a v chladničke sa mäsko môže aj tri dni marinovať. 🙂

Odpovedz
30. máj 2016
avatar

ja tento recept robím z karé, ale pridám ešte aj cesnak a rascu a voláme to diabolské rezne 🙂 fantastické jedlo 🙂

Odpovedz
25. júl 2017