icon
1 / 1
avatar

@luu3 Na tvoje macronky sa ani zdaleka nechytam, ale niekde zacat musim 😀

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

Jeejda, aka nadhera, ale nechapem ako sa ti to tak mohlo krasne preklopit, parada

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

Maťa ty si šikula veľká máš môj obdiv

sticker
Odpovedz
21. nov 2015
avatar

@kaya60 Ani ja nechapem, som cakala ze sa mi rozpadne a nic... Dala som tam papier na pecenie a uplne sa oddelil. Mohlo to byt preto ze jablka boli velmi stavnate?

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

@chisela88 Dakujem srdiecko, ale nie je preco ma obdivovat 🙂

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

@levandullka Ale je ta čo obdivovať sikovna,pekná,múdra a este máš aj velke srdiečko 😘

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

@levandullka no vidis, ja to robim nie na papieri, ale na tom celofane a tam bude chyba asi🙂 ja som to tak mala v recepte. Krasne sa ti vydaril, naozaj🙂

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

@kaya60 Hej? Aha, no to som nevedela. Ja som to ani v recepte nemala myslim, tak som si len vydedukovala. A asi tym ze tie jablka pustili stavu tak sa ani neprilepil 🙂. Inak, aby to nemalo uplne hladky priebeh, skoricovy cukor ktory som dala na jablcka sa roztopil, vytiekol, skaramelizoval a zasmradil cely byt 😀

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

@chisela88 Dakujem za krasne slova 😘❤️💞

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

@levandullka ale nie, to prave urcite rozvoniavalo😀

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

@kaya60 Az tak ze sme chodili po celej kuchyni a cuchali zastrcky a vsetky spotrebice ze ci nehoria 😀

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

Fiha, ten je krasny! Veru si sikulka, teraz uz budem aj u vas doma, tesim sa a dakujem 🙂 A dobru chut prajem!

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

@pallacinka Dakujem pekne, ale najviac sa tesim tomu ze uz budes aj u nas doma 🙂. Do vasej najblizsej navstevy ho este trosku vyladim 🙂

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

Recept je tajný? Ak nie, poprosiiiim 😉

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

@dominika86 Vobec nie 🙂. Na spodok pekaca (ja som pouzila tortovu formu) das nastruhane jablka, posypes skoricovym cukrom alebo skoricou a zalejes cestom - (toto je polovicna davka) 2 vajicka vyslahas so 125g krystaloveho cukru do peny, pridas 125g hladkej muky, 1/2 PDP a cca 0,5dcl vody a aj oleja. Piekla som na cca 160°C asi 30 minut, ale odsleduj si, my mame podla vsetkeho pokazenu ruru ☹. Po upeceni som ho iba obratila, dala vychladit, natrela domacim marhulovym dzemom a poliala roztopenou horkou cokoladou s maslom 😉

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

@levandullka znie to paradne, ďakujem! zajtra sa chystam prvýkrát na laskonky, ale keby vyšiel baby sitting, pustim sa aj do tohto.

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

@levandullka podariiiiil sa! ešte dozdobiť face a môže byt na raňajky 😉 robila som pol na pol s hruskami, a taký fit variant s celozrnnou spaldovou mukou, ďakujem za inspiraciu 👏

Odpovedz
22. nov 2015
avatar
Odpovedz
22. nov 2015
avatar

@dominika86 Mas ho naadherny. Chutil? 🙂

Odpovedz
24. nov 2015
avatar

@levandullka finale vyzera lepsie 😀 jasneee, chlapi mi polovicu zjedli 😉

Odpovedz
24. nov 2015
avatar

aj si plechac vymastila a vysypala? alebo netreba

Odpovedz
26. nov 2015
avatar

@levandullka cozee? 😀 ze moje makronky..toto bola akoze ironia ze? 🙂 lebo moje makronky su oproti tomuto ze nič. a dobre vieme, v com je ten fígeľ pri makronkach 😀 krasne sa ti vydaril kolačik 🙂

Odpovedz
15. dec 2015